(P) De ce să alegi clinica EXCEDENT pentru nevoile tale dentare

promo

Întâlnim la tot pasul cabinete stomatologice, iar aceste servicii sunt la îndemâna oricui.

 

Însă, la fel de frecvent întâlnim oameni care sunt nemulțumiți de experiența avută într-un astfel de mediu, ceea ce înseamnă că este foarte important să faci o alegere cât mai corectă și informată.

Dacă ai nevoie de o sugestie și vrei să mergi pe mâna noastră, îți recomandăm EXCEDENT. Este foarte posibil să îți fie cunoscut acest nume, și nu e de mirare, deoarece de-a lungul timpului de aici au plecat fericiți foarte mulți pacienți.

Vrem ca acum să îți prezentăm motivele pentru care ar trebui să alegi și tu această clinică dentară din București, prezentă în zonele Aviației și Cotroceni.

Echipă de profesioniști dedicați

Citește și
Ucrainenii uciși de un rus în Germania erau soldați răniți în război care se recuperau medical în Bavaria

Pentru cei care devin pacienții unei clinici stomatologice este deosebit de important să intre în contact cu oameni cu adevărat profesioniști, implicați, empatici, bine pregătiți. Medicii și asistentele de la EXCEDENT au toate aceste calități și îți vor da siguranța faptului că te afli pe mâini bune.

Medicii au o pregătire vastă în domeniu, sunt foarte atenți la nevoile pe care le ai, sunt pregătiți pentru orice situație apare și au pregătirea necesară pentru a te ajuta să ieși din cabinet cu cele mai bune rezultate. Totodată, asistentele sunt mereu acolo pentru a te simți confortabil și pentru a contribui la bunul mers al procedurilor, și întreaga echipă îți va da siguranță și încredere.

Servicii complexe

EXCEDENT este o clinică stomatologică pregătită pentru a întâmpina nevoile fiecărui pacient, indiferent de problema cu care se confruntă.

Gama de servicii este una foarte vastă și cuprinde: implantologie, chirurgie dentară, estetică dentară, protetică dentară, ortodonție, parodontologie, profilaxie dentară, tratamentul cariilor, endodonție, estetică facială, dar și servicii de stomatologie pentru copii.

Aparatură de ultimă generație

Clinica EXCEDENT investește în mod constant în aparatură și echipamente, pentru a veni în întâmpinarea pacienților cu cele mai noi proceduri și pentru a lucra într-un mod cât mai eficient și sigur.

În această clinică, pacienții se vor simți în siguranță și nu vor avea dureri mari, ci doar ușoare disconforturi (care sunt normale, în funcție de procedură).

Prețuri corecte și transparență

Cei de la EXCEDENT sunt foarte corecți în ceea ce privește costurile. Acestea sunt stabilite în așa fel încât să fie în perfect raport față de calitate. De exemplu, o consultație inițială poate costa între 200 și 250 lei, iar una periodică 100 lei.

Toate prețurile practicate sunt la vedere, pe site-ul clinicii, pentru a ști exact la ce să te aștepti și pentru a fi totul cât mai transparent.

Standarde înalte de igienă și sterilizare

În orice cabinet stomatologic igiena este deosebit de importantă, deoarece altfel urmările pot fi grave. Cei de la EXCEDENT sunt perfect conștienți de acest aspect și pun un accent deosebit pe tot ce înseamnă igienă, de la curățarea suprafețelor, până la sterilizarea instrumentelor.

Această clinică este certificată de către DSP și a funcționat chiar și în timpul stării de urgență, deoarece procedurile au fost și sunt foarte bine respectate pentru a nu exista nici un risc pentru pacienți sau personalul medical.

Experiență de peste 20 de ani

Un alt motiv pentru care ar trebui să alegi EXCEDENT este faptul că vorbim de o clinică dentară cu tradiție, care se află pe piață de peste 20 ani. Acest aspect este un indicator al faptului că serviciile oferite sunt de cea mai bună calitate, iar pacienții sunt mulțumiți.

Totodată, în decursul acestor ani, mai exact din 2020, clinica a primit acreditare de la Ministerul Sănătății pentru a fi parteneră în programe de pregătire în rezidențiat a medicilor specialiști.

Program accesibil

Clinica EXCEDENT vine în întâmpinarea pacienților cu un program accesibil, care să îți permită să urmezi tratamentele necesare atunci când este mai convenabil pentru tine, chiar și după ce termini munca. La ambele locații programul este de luni până vineri, în intervalul 08.00 - 21.00.

Alegând clinica EXCEDENT pentru nevoile tale dentare, te asiguri că vei beneficia de servicii de cea mai înaltă calitate și vei fi tratat de o echipă de profesioniști dedicați și bine pregătiți. Cu o gamă completă de servicii, de la implantologie și chirurgie dentară până la ortodonție și estetică facială, vei găsi soluția potrivită pentru orice problemă dentară.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Dan Petrescu a fost prezentat oficial! Unde va antrena
NEWS ALERT Dan Petrescu a fost prezentat oficial! Unde va antrena

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Câștigătorii record ai Ligii Campionilor
(P) Câștigătorii record ai Ligii Campionilor

Câștigătorii record ai Ligii Campionilor În fiecare turneu se stabilesc recorduri. Dar care cluburi au reușit să câștige cele mai multe titluri ale Ligii Campionilor?

(P) Rețete ușoare ce vor face carnea de miel să strălucească
(P) Rețete ușoare ce vor face carnea de miel să strălucească

Cum sărbătorile Pascale se apropie, acum este momentul potrivit să vă gândiți, să căutați și să alegeți rețetele potrivite pentru masa din familie.

(P) 6 lucruri de care trebuie să ții cont când alegi o florărie online
(P) 6 lucruri de care trebuie să ții cont când alegi o florărie online

În era digitală, în care timpul este prețios și confortul este la îndemână, cumpărarea de flori online a devenit o modalitate populară și practică de a încânta persoanele dragi sau de a decora propria locuință.

Recomandări
INTERVIU. Sebastian Burduja: „Am toate șansele să câștig. Nicușor Dan nu are rezultate în București”
INTERVIU. Sebastian Burduja: „Am toate șansele să câștig. Nicușor Dan nu are rezultate în București”

Sebastian Burduja, candidat PNL la Primăria Capitalei, este încrezător în șansele sale în cursa pentru șefia PMB.

Stare de asediu în Istanbul. Violențe la manifestațiile de 1 Mai. Peste 40.000 de polițiști arestează protestatari. VIDEO
Stare de asediu în Istanbul. Violențe la manifestațiile de 1 Mai. Peste 40.000 de polițiști arestează protestatari. VIDEO

Istanbulul este în stare de asediu după violențele izbucnite la manifestațiile de 1 Mai. Sute de oameni au fost reţinuţi de forţele de ordine, relatează AFP.

Ucraina ridică în aer avioanele de luptă F-16. Kievul a anunțat de când vor începe să facă ravagii pe front
Ucraina ridică în aer avioanele de luptă F-16. Kievul a anunțat de când vor începe să facă ravagii pe front

Kievul a transmis că va începe să opereze cu avioanele de luptă F-16 mai curând de cât se preconiza.