(P) Cum te asiguri că alegi piese high-end și vintage autentice?

Ultima actualizare: 22-02-2021 11:07
haine
StirilePROTV

În zilele noastre, pasionații de modă high-end și vintage apelează la târguri, forumuri sau website-uri de anunțuri de vânzare second hand.

Totuși, de cele mai multe ori, identificarea produsului dorit se dovedește a fi dificilă, comunicarea dintre vânzători și cumpărători se desfășoară greoi și verificarea calității produselor este complicată pe o piață inundată de replici și produse contrafăcute.

Dacă vrei să afli cum te asiguri că alegi piese high-end și vintage autentice, ești fix în locul în care trebuie.

Piața online de preloved fashion, acum și în România

 

Lansată la începutul lunii noiembrie, Slowfashion.ro este noua platformă românească online prin care poți vinde și cumpăra ușor, rapid și în siguranță haine, genți designer, pantofi, accesorii, ceasuri și bijuterii vintage.

Născută din dorința de a contribui la dezvoltarea unei economii circulare și sustenabile, Slowfashion.ro oferă utilizatorilor posibilitatea să vândă și să cumpere piese vestimentare preloved de designer autentice la prețuri accesibile, fără bătăi de cap.

Slowfashion.ro nu te ajută doar să vinzi mai ușor, ci oferă și cumpărătorilor o alternativă sustenabilă și sigură de a cumpăra piese de calitate autentice la o fracțiune din prețul inițial. Colaborând cu autentificatori internaționali, Slowfashion.ro verifică la cerere autenticitatea produselor oferite spre vânzare, oferind cumpărătorilor siguranța că produsele pe care le achiziționează sunt autentice și corespund descrierii lor.

Care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi?

 

Poți posta singur anunțuri de vânzare, stabili și negocia prețul cu potențialii cumpărători sau solicita echipei Slowfashion.ro să se ocupe de toți pașii procesului de la fotografierea și descrierea produselor până la livrarea acestora către cumpărător. Orice opțiune ai alege, Slowfashion.ro îți pune la dispoziție o piață online sofisticată cu un motor de căutare avansat pentru ca produsele vânzătorilor să fie vizibile și usor identificate de potențiali cumpărători; confirmă plata produsului anterior livrării; asistă vânzătorul pe parcursul întregului proces de livrare și livrează acestuia banii în cont după finalizarea vânzării.

Cui se adresează platforma Slowfashion.ro?

 

Platforma Slowfashion.ro este deschisă atât iubitorilor de modă care vor să se despartă de piese din garderoba lor sau să achiziționeze produse de high-end designer fashion la prețuri accesibile, cât și vânzătorilor profesioniști, magazinelor vintage sau second hand.

Iată că doar un click distanță te desparte acum de dorința de a alege piese high-end și vintage autentice. Accesează și tu platforma Slowfashion.ro și reinventează-ți garderoba într-un mod sustenabil și responsabil! 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO