(P) Cum recunoști o pereche originală de cizme UGG

(P) Cum recunoști o pereche originală de cizme UGG

Cizmele UGG au devenit vedetele sezonului rece în ultimii ani, asta pentru că oferă protecție și căldură sporită picioarelor chiar și la cele mai joase temperaturi.

 

Popularitatea lor a crescut de-a lungul timpului, însă pe lângă cele originale, din piele de oaie, au apărut pe piață tot felul de replici. Ca să recunoști o pereche originală de cizme UGG sunt câteva detalii pe care e bine să le știi.


Varianta originală este din piele și cu blană de oaie. Cizmele UGG au fost create de un surfer din Australia, pe nume Shane Stedman, care și-a dorit să-și încălzească picioarele rapid, după o sesiune de surfing. Acesta și-a brevetat invenția, care ulterior a fost vândută unei firme producătoare de încălțăminte din Statele Unite. Compania a realizat și vândut de atunci cizmele UGG Australia.


Iată cum recunoști o pereche originală de cizme UGG:

Materialul din care sunt confecționate


Cizmele UGG sunt confecționate exclusiv din piele de oaie, atât la exterior unde suprafața este netedă, cât și la interior, pentru a păstra căldura inclusiv la temperaturi negative și pe zăpadă. Pielea celor originale este așadar de cea mai bună calitate și nu prezintă niciun fel de imperfecțiuni, spre deosebire de cele false, realizate din materiale textile sau din alte tipuri de piele, precum cea de porc sau de vacă.


Verifică întotdeauna blana de la interior înainte de a achiziționa o pereche de UGG-uri. Un alt pont este să te folosești de miros, căci dacă simți unul de vopsea e posibil ca încălțămintea să fie o replică ce a fost vopsită ca să imite mai bine originalul.


Cusăturile, eticheta și finisajele


UGG-urile au acea etichetă lipită în partea din spate, la călcâie. Ea trebuie să fie perfectă, fără imperfecțiuni și cu logo-ul authentic. Cuvântul “australia” din logo trebuie să fie scris cu litere mici. În plus, e important să privești cizmele în ansamblu și să vezi cum arată finisajele.


UGG-urile originale nu au imperfecțiuni, cusături întrerupte, în timp ce replicile nu sunt finisate pâna în cele mai mici detalii și prezintă ațe în plus și forme adesea strâmbe.


Talpa UGG-urilor trebuie să fie flexibilă


Talpa este un alt element care deosebește cizma originală de una fake. Ea este realizată din cauciuc, dintr-o singură bucată, trebuie să fie flexibilă și să se poată îndoi foarte mult, ca mai apoi să revină imediat la forma inițială.În ceea ce privește inscripțiile tălpii, UGG-urile originale au logo-ul în centru și un soare care măsoare aproximativ 1,3 centimetri.


Prețul UGG-urilor


Prețul cizmelor este un alt element care face diferența. Pentru ca este un produs confecționat din piele natural de oaie, cu materiale de cea mai bună calitate, sub un brand celebru, ele au un preț destul de ridicat. Costul mare a dus la apariția a numeroaselor variante fake, mult mai ieftine, care care nu au aceleași caracteristici precum UGG-urile originale. Așa că dacă ai găsit o ofertă foarte bună sau o reducere foarte mare de preț e esențial să verifici îndeaproape autenticitatea produsului, căci riști să cumperi un fals.


Adesea, cizmele pot arăta la fel la prima vedere, în la o analiză mai detaliată vei vedea diferențele cu ochiul liber. În plus, cele fake nu vor fi niciodată călduroase ca cele originale, confecționate din pielea de oaie. Durata lor de viața este un alt aspect care își justifică prețul mai ridicat.


Recomandarea este să verifici autenticitatea cizmelor în care în care îți sunt prezentate ca fiind UGG-uri originale, dar la un preț foarte mic. Cumpără-le doar din magazinele fizice sau online care comercializează încălțăminte originală.


După ce ai învățat cum să recunoști cizmele UGG originale și ți le-ai achiziționat, bucură-te de confortul lor toamna și iarna și în toate zilele răcoroase. Le poți asorta ușor la ținute casual și sport.

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Fie lumea cât de modernă, o tastatură mecanică wireless este oricând preferată. Iată de ce!
(P) Fie lumea cât de modernă, o tastatură mecanică wireless este oricând preferată. Iată de ce!

Avem gadget-uri din ce în ce mai compacte și mai complexe în privința funcțiilor incluse. Avem telefoane smart de mici dimensiuni care înlocuiesc cu succes nevoia de a folosi diverse alte aparate.

(P) Argintul, metalul care aduce noroc. Cândva, a fost mai prețios decât aurul
(P) Argintul, metalul care aduce noroc. Cândva, a fost mai prețios decât aurul

Bijutierii se întrec în a face adevărate capodopere din argint. Puteți alege un model de inel care să vă reprezinte și să ilustreze o pasiune, ceva ce vă place foarte mult sau o amintire pe care vreți să o purtați mereu cu voi.

(P) Te poți trata de Depresie și Anxietate cu remedii naturiste?
(P) Te poți trata de Depresie și Anxietate cu remedii naturiste?

În lumea remediilor pe bază de CBD, este ca a doua venire printre entuziaști.

Recomandări
INTERVIU Medicul legist din cazul Bascov: O mare cruzime, cum până în acest moment nu am văzut vreodată
INTERVIU Medicul legist din cazul Bascov: O mare cruzime, cum până în acest moment nu am văzut vreodată

Dan Manu, șeful Serviciului de Medicină Legală Argeș, prezintă într-un interviu acordat Știrile PRO TV detalii din ancheta crimelor din Bascov, județul Argeș. 

 

Surse: Remanierea guvernamentală, amânată pentru la toamnă de coaliție. Soluția lui Virgil Popescu în criza energiei
Surse: Remanierea guvernamentală, amânată pentru la toamnă de coaliție. Soluția lui Virgil Popescu în criza energiei

Remanierea guvernamentală nu va avea loc curând, au decis liderii coaliției în ședința care a avut loc miercuri după amiază. Discuții despre miniștrii neperformanți vor avea însă loc, cel mai probabil, la toamnă.

ANIMAȚIE GRAFICĂ Modul în care criminalul din Bascov i-a ucis pe cei cinci membri ai familiei
ANIMAȚIE GRAFICĂ Modul în care criminalul din Bascov i-a ucis pe cei cinci membri ai familiei

Bărbatul din Argeș bănuit de crima multiplă a fost arestat miercuri la amiază. În anchetă, au apărut informații potrivit cărora individul ar fi plănuit omorurile de mai mulți ani și ținea chiar un jurnal în care ar fi planificat ororile.