(P) Coloane duș cu baterii Safe Stop 38°C

dus

Dorești să faci duș fără teama de a te arde din cauza apei mult prea fierbinți? Ei bine, nu ești singurul - milioane de oameni vor același lucru.

Dar nu trebuie să îți faci girji, pentru că există o soluție: coloanele de duș Safe Stop 38°C. Aceste dispozitive ingenioase sunt concepute pentru a te proteja pe tine și familia ta în timp ce faceți duș. Cel mai bun lucru este că sunt ușor de instalat și pot fi puse în funcțiune în doar câteva minute.
 

Ce este o coloană de duș cu baterie Safe Stop?

 

O coloană de duș cu baterii Safe Stop 38°C este un accesoriu cu un design modern, excelent pentru orice baie, fiind o modalitate excelentă de a te proteja împotriva temperaturilor calde. Are, de asemenea, o baterie de oprire sigură la 38°C care împiedică formarea unui jet de apă mult prea fierbinte. 

 

Coloanele de duș sunt fabricate din materiale de înaltă calitate și sunt compuse din bara metalică fixă duș reglabilă pe înălțimi, cap de duș din inox, duș mobil, precum și o baterie termostatată ce permite blocarea jetului de apă caldă. Majoritatea modelelor dispun de tehnologia FerroEasyClean, care este un sistem de îndepărtare ușoară a depunerilor de calcar. 

 

Coloanele de duș sunt disponibile în diferite înălțimi și dimensiuni și sunt ușor de instalat. Poți alege coloane dus cu baterie Safe Stop cu un design modern, inovator, precum coloanele de duș negre sau cu finisaj crom, cu sau fără suport pentru săpun și cu diferite funcții ale dușului, inclusiv ploaie, masaj sau mixt.

 

Beneficiile utilizării unei coloane de duș cu baterie Safe Stop

 

Te-ai trezit vreodată că te chinui să intri și să ieși din duș pentru că nivelul sau temperatura apei scade constant? Dacă da, atunci o coloană de duș cu baterii Safe Stop 38°C ar putea fi soluția pentru tine.

 

O coloană de duș cu baterii Safe Stop 38°C este o modalitate excelentă de a menține stabil nivelul apei în timp ce faci un duș, precum și temperatura acesteia. Acest tip de design îți permite să ajustezi volumul de apă prin apăsarea unui buton, fără a-ți face griji că acesta va scădea sau crește, după caz, sub nivelul dorit. Acest lucru înseamnă că te poți bucura de un flux constant de apă caldă pe tot parcursul zilei, fără bătăi de cap.

 

În plus, acest tip de design vine și cu multe alte beneficii. De exemplu, este o modalitate excelentă de a economisi apă și energie în timp ce faci duș. Coloanele cu baterii termostatate dispun de o tehnologie care îți permite să reglezi apa pentru temperatura perfectă, astfel încât nu mai pierzi timp căutând mixul de temperatură și flux de apă potrivite nevoilor tale.

 

Coloanele de duș cu baterie Safe Stop sunt o soluție excelentă pentru persoanele care doresc să economisească apa și să își mențină siguranța în timpul dușului. Dacă ești în căutarea unei modalități de a crește siguranța familiei în timp ce faceți duș, ar trebui să iei în considerare instalarea unei coloane de duș cu o baterie Safe Stop. Acest dispozitiv alimentat cu baterii va opri curgerea apei dacă detectează o temperatură mai mare de 38°C, ceea ce înseamnă că nu va trebui să îți faci niciodată griji că apa va fi prea fierbinte sau că te vei răni. Răsfață-te cu un jet de apă plăcut si bucură-te de siguranță maximă în timpul dușurilor.

 

 

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Terapia cu laser de înaltă frecvență HILT și cum te poți vindeca prin această procedură
(P) Terapia cu laser de înaltă frecvență HILT și cum te poți vindeca prin această procedură

Durerea este una dintre cele mai neplăcute experiențe prin care orice ființă umană poate trece. Și acest lucru ne impulsionează să găsim tratamente sau remedii care să își facă efectul în mod optim, rapid și nedureros.

(P) Cele mai bune produse de manichiură și pedichiură
(P) Cele mai bune produse de manichiură și pedichiură

Produsele de manichiură și pedichiură sunt esențiale pentru întreținerea unghiilor și a picioarelor tale. Acestea pot include lacuri de unghii, instrumente pentru prelucrarea unghiilor, creme hidratante și exfoliante pentru picioare.

(P) Ce avantaje îți oferă pariurile sportive?
(P) Ce avantaje îți oferă pariurile sportive?

Unii oameni cunosc avantajele și adevăratul potențial al pariurilor sportive, în timp ce alte persoane consideră că pariurile sportive nu sunt cea mai inteligentă alegere, indiferent de cât de mare sau cât de mică ar fi suma pariată.

Recomandări
Afacerea pornită într-un sat din Bacău care trimite pe bandă rulantă case din lemn în toată lumea
Afacerea pornită într-un sat din Bacău care trimite pe bandă rulantă case din lemn în toată lumea

Cei care vor să-și ducă afacerea la nivelul următor trebuie să știe că până în 2027 Uniunea Europeană pune la bătaie cinci miliarde de euro pentru mediul privat de la noi.

Facturile de energie vor fi standardizate. Prima pagină va conține datele esențiale. De când se aplică măsura ANRE
Facturile de energie vor fi standardizate. Prima pagină va conține datele esențiale. De când se aplică măsura ANRE

Facturile la energie electrică nu vor mai fi complicate, cu informații greu de înțeles, ca până acum. 

ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum s-a răsturnat autocarul cu români în Slovenia. „M-am trezit cu cioburi de sticlă în gură”
ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum s-a răsturnat autocarul cu români în Slovenia. „M-am trezit cu cioburi de sticlă în gură”

Sunt trei morți și trei răniți, în stare gravă, după ce un autocar plin cu români s-a răsturnat pe o autostradă din Slovenia, în apropiere de granița cu Ungaria.