(P) Cele mai îndrăgite parfumuri pentru ea și el

(P) Cele mai îndrăgite parfumuri pentru ea și el

Parfumurile sunt menite să ne completeze ținută și pot deveni chiar și cel mai important accesoriu. Ne regăsim în notele parfumurilor și uneori, sunt tot ce ne trebuie pentru a avea o zi mai frumoasă.

Am realizat un top cu cele mai îndrăgite parfumuri din toate timpurile, parfumuri care pot fi găsite pe lmj.ro.

Parfumuri pentru ea

 

Primul pe care îl aducem în discuție este Scandal de la Jean Paul Gaultier, parfumul cu adevărat scandalos, îndrăgit atât de către domnișoare, cât și de doamne. Însă, dacă se numără și printre parfumurile tale preferate, ar trebui să știi că este un parfum recomandat sezonului rece, un parfum ce pare că abuzează de aromă mierii, dar într-o notă cu adevărat seducătoare. Notele de vârf sunt portocală sangerie și mandarină; notele de mijloc sunt miere, gardenie, floare de portocal, iasomie și piersică; notele de baza sunt ceară de albine, paciuli, caramel și lemn dulce. Îl găsești pe lmj.ro în gramaj de 30, 50 și 80 ml.

Un alt parfum care s-a menținut în top destul de mult timp este Good Girl de la Carolina Herrera, lansat în 2016. Deși se numește “Good Girl” pare că e creat pentru fetele care știu ce vor. Până și sticlă parfumului emană senzualitate, reprezentând un pantof cu toc. Notele de vârf sunt migdale, cafea, bergamot și lămâie; notele de mijloc sunt tuberoza, iasomie Sambac, iris, floare de portocal și trandafir bulgăresc; Notele de baza sunt boabe de tonka, cacao, vanilie, pralină, lemn de santal, ambră, mosc, cashmeran, paciuli, scorțișoară și cedru. Îl găsești pe lmj.ro în gramaj de 30, 50, 80 și 150 ml.

Armani Code for Women de la Giorgio Armani a fost lansat în anul 2006 și este potrivit femeilor puternice, dar cumva și celor jucăușe, un contrast la fel că aromele acestui parfum. Notele de vârf sunt portocală italienească, iasomie și portocală amăruie; notele de mijloc sunt iasomie, floare de portocal și ghimbir; notele de baza sunt miere, vanilie și lemn de santal. Se poate spune că îmbină cu succes aromă citricelor, cu aromele dulci și poate satisface personalități în extremă. Îl găsești pe lmj.ro în gramaj de 30, 50 și 75 ml.

Citește și
Ce au păţit poliţiştii care l-au lăsat pe Vlad Pascu să conducă drogat

Un parfum cu note din toate zonele, fructat-floral-gurmand, nici nu avea cum să nu fie îndrăgit de către marea majoritate. La Vie Est Belle de la Lancome a fost lansat în anul 2012 și este genul de parfum pe care, deși ai avut impresia că îl simți peste tot, încă îți place. Notele de vârf sunt coacăze negre și Pară; notele de mijloc sunt stânjenel, iasomie și floare de portocal; Notele de baza sunt pralină, vanilie, paciuli și boabe de tonka. Noi îl recomandăm pentru evenimentele inserate și anotimpurile reci. Îl găsești pe lmj.ro în gramaj de 15, 30, 50 și 75 ml.

Parfumuri pentru el

 

The One de la Dolce&Gabbana, așa cum îi spune și numele, i-a fost predestinat să ajungă un parfum popular. S-a lansat în 2015 și poate fi considerat un parfum sexy și masculin. Bărbații spun despre el că este ideal de purtat la întâlniri și asta pentru că înclină balanță perfect între dulce și puternic. Notele de vârf sunt grapefruit, coriandru și busuioc; notele de mijloc sunt ghimbir, cardamom și floare de portocal; Notele de baza sunt ambră, tutun și cedru. Îl găsești pe lmj.ro în gramaj de 30, 50 și 100 ml.

La Nuit de L'Homme Le Parfum de Yves Saint Laurent este un parfum elegant, potrivit întâlnirilor romantice. S-a lansat în 2010 și se apropie de un scor maxim. Notele de vârf sunt piper, anason și bergamot; notele de mijloc sunt note fructate, lavandă și laudanum franțuzesc; Notele de baza sunt vanilie, paciuli și vetiver. Îl găsești pe lmj.ro în gramaj de 60 și 100 ml.

Sigur ai auzit despre apă de toaletă Boss Bottled ce a fost lansată în 1998. Acest parfum a devenind rapid un best-seller, datorită stilului sau inedit și înviorător, iar popularitatea să a rămas neschimbată până astăzi. Notele de vârf sunt măr, prune, bergamot, lămâie, lichen și mușcată; notele de mijloc sunt scorțișoară, lemn de mahon și garoafă; Notele de baza sunt vanilie, lemn de santal, cedru, vetiver și măslin. Îl găsești pe lmj.ro în gramaj de 30, 50 și 100 ml.

Bineînțeles, nu puteam să nu amintim de faimosul 1 Million de la Paco Rabanne, însă pe lmj.ro găsești varianta modernă, cea din 2020. Cu note vârf: tuberoza sărată, note inima: cashmeran, piele și note de baza: ambroxide, trandafir sălbatic. Disponibil pe lmj.ro în gramaj de 50, 100 și 200 ml.

Acestea au fost câte 5 parfumuri, pentru ea și el, parfumuri ce au făcut furori atunci când au apărut, iar unele chiar și în prezent.
 


 

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) 5 moduri prin care ajuți copilul să își descopere potențialul
(P) 5 moduri prin care ajuți copilul să își descopere potențialul

Este o satisfactie enormă pentru orice părinte să-și vadă copilul împlinit și realizat, atât pe plan personal, cât și profesional.

(P) Suplimentele alimentare cu vitaminele A și E, ajutor natural pentru protecția mucoaselor gastrice și intestinale
(P) Suplimentele alimentare cu vitaminele A și E, ajutor natural pentru protecția mucoaselor gastrice și intestinale

Cele mai recente cercetări din lumea medicală relevă faptul că între sănătatea tractului digestiv și un organism echilibrat există o legătură directă și extrem de importantă.

 

(P) Cele mai impresionante grădini botanice și parcuri dendrologice din țară
(P) Cele mai impresionante grădini botanice și parcuri dendrologice din țară

Primăvara este anotimpul în care simțim că nivelul de energie crește și că avem poftă să petrecem tot mai mult timp în aer liber.

Recomandări
Cât câștigă un muncitor străin în România. „Țara asta este bună, dar unii oameni îmi adresează cuvinte urâte”
Cât câștigă un muncitor străin în România. „Țara asta este bună, dar unii oameni îmi adresează cuvinte urâte”

În timp ce cererea pentru muncitorii străini este tot mai mare, în România nu ajung suficienți. Agențiile de recrutare spun că unii străini ocolesc țara noastră și aleg Ungaria sau Croația.

Autoritățile ruse susțin că au găsit în sângele teroriștilor o substanţă psihotropă care schimbă percepţia realităţii
Autoritățile ruse susțin că au găsit în sângele teroriștilor o substanţă psihotropă care schimbă percepţia realităţii

Cei patru principali suspecţi arestaţi după atacul terorist de la sala de concerte Crocus City Hall de lângă Moscova s-ar fi aflat sub influenţa drogurilor în momentul în care au executat împuşcăturile în masă - susțin autoritățile ruse.

Pedeapsa primită de paramedicul SMURD care a agresat sexual o pacientă, în ambulanță, în drum spre Spitalul Elias
Pedeapsa primită de paramedicul SMURD care a agresat sexual o pacientă, în ambulanță, în drum spre Spitalul Elias

Un paramedic SMURD, acuzat că a agresat sexual o pacientă pe care trebuia să o transporte în siguranță, la spital, a fost condamnat la 5 ani și 5 luni de închisoare.