(P) Ce beneficii îți oferă un leasing auto când îți dorești un model Mercedes-Benz?

mercedes
StirilePROTV

Decizia de a alege un model Mercedes-Benz și de a face o achiziție nouă, fie că este vorba de o mașină pentru familia ta sau pentru companie, trebuie luată având în vedere avantajele unui leasing auto.

Acum nu mai este nevoie să economisești pentru a-ți cumpăra un autovehicul Mercedes-Benz, căci poți apela la un leasing operațional sau financiar care îți oferă lejeritate și plăți conform bugetului tău.

Decizia de a alege un model Mercedes-Benz și de a face o achiziție nouă, fie că este vorba de o mașină pentru familia ta sau pentru companie, trebuie luată având în vedere avantajele unui leasing auto. Acum nu mai este nevoie să economisești pentru a-ți cumpăra un autovehicul Mercedes-Benz, căci poți apela la un leasing operațional sau financiar care îți oferă lejeritate și plăți conform bugetului tău.

Serviciile  de leasing auto au devenit tot mai populare, iar numeroși dealeri pun la dispoziția clienților pachete financiare special concepute pentru a-i ajuta să își aleagă mai ușor autovehiculul Mercedes dorit.

Auto Schunn este partener Mercedes-Benz, cu reprezentanțe în Romania, în Arad, Deva, Sibiu, Suceava și Timișoara. Aici poți beneficia de servicii complete, vânzări de autovehicule rulate sau noi, la cele mai bune prețuri, service și mentenanță la un înalt nivel calitativ.

Citește și
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile

La Auto Schunn, poți alege una din variantele complete de leasing auto: leasing operațional, leasing financiar și credit auto.

Flexibilitatea duratei contractuale, condițiile transparent prezentate și diferite avantaje suplimentare, au convins tot mai multi clienți să apeleze la Auto Schunn atunci când și-au achiziționat un vehicul Mercedes.

Cumpărarea unui vehicul în sistem de leasing financiar oferit de Auto Schunn nu are costuri ascunse. Afli chiar de la semnarea contractului de leasing auto ce rată lunară vei achita, iar costurile totale sunt stabilite prin contract și sunt integrate în sistemul de leasing asigurat de programul Mercedes-Benz Financial Services.

Dacă alegi să achiziționezi un autovehicul în leasing auto de la Auto Schunn vei beneficia de un pachet special Mercedes-Benz cu protecție totală atunci când vehiculul suferă un accident sau este vorba de o daună. Vei conduce mult mai relaxat atunci când ai garanția calității Mercedes.

Toate autoturismele comercializate în leasing auto sunt atent verificate din punct de vedere tehnic, au revizii la zi pentru a fi disponibile imediat spre vânzare. Specialiștii atestați de Mercedes-Benz analizează în peste 200 de puncte fiecare vehicul, pentru a-i certifica și pentru a-i garanta funcționalitatea. De asemenea, autovehiculele achiziționate în leasing de la Auto Schunn beneficiază de servicii conexe (vamă, înmatriculare, asigurări) oferite de dealerul auto, pentru a-ți economisi timp și bani.

Mecanismul financiar de leasing de la Auto Schunn este conceput avantajos, flexibil, prin programul Mercedes Benz Financial Services. Poți alege o finanțare potrivită nevoilor tale, poți opta pentru eșalonarea plăților TVA, pe parcursul perioadei de leasing, amânând obligațiile aferente de plată.

Serviciul de leasing financiar de la Auto Schunn se adresează și celor care doresc un automobil Mercedes-Benz din gama de auto rulate, la prețuri excelente, în ofertă.

La finalizarea contractului de leasing, în momentul în care ai achitat ultima rată, poți opta să păstrezi autoturismul Mercedes-Benz sau să îl vinzi, iar suma obținută poate deveni un avans consistent pentru viitorul tău model de Mercedes-Benz. Ai posibilitatea de asemenea să returnezi fără explicații vehiculul la valoarea reziduală din contract și să alegi un alt model Mercedes-Benz, conform preferințelor tale.

Toate condițiile contractuale de leasing auto sunt prezentate de către specialiștii de la Auto Schunn, iar aceștia îți pot oferi consilierea de care ai nevoie pentru a alege pachetul de leasing potrivit pentru tine.

 

Articol recomandat de sport.ro
VIDEO Moment șocant în baschet! I-a dat un pumn unui fan chiar în timpul meciului cu Lakers
VIDEO Moment șocant în baschet! I-a dat un pumn unui fan chiar în timpul meciului cu Lakers

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Ghid complet pentru alegerea mânerelor de uși potrivite pentru casa ta
(P) Ghid complet pentru alegerea mânerelor de uși potrivite pentru casa ta

Alegerea mânerelor de uși potrivite pentru casa ta poate părea o sarcină minoră, dar detaliile mici sunt adesea cele care contează atunci când amenajezi o locuință.

(P) Cum putem integra practicile ecologice în viața de zi cu zi a copiilor
(P) Cum putem integra practicile ecologice în viața de zi cu zi a copiilor

Planeta noastră se confruntă cu o serie de provocări majore: schimbări climatice, poluare, resurse epuizate.

(P) Suplimentele cu probiotice: o metodă modernă antistres
(P) Suplimentele cu probiotice: o metodă modernă antistres

Viața modernă, activă și agitată pe care o trăim astăzi cu toții a venit la pachet nu numai cu multiple beneficii, ci și cu anumite situații ce contribuie la resimțirea unui stres permanent la nivelul întregului organism, atât somatic cât și psihic.

 

Recomandări
Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare
Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare

Acuzațiile procurorilor și dosarele penale întocmite pe numele lor nu îi țin pe politicieni departe de funcții. 

Situație de urgență în Slănic Prahova, după surparea străzii din centru. Localitatea stă pe un uriaș zăcământ de sare
Situație de urgență în Slănic Prahova, după surparea străzii din centru. Localitatea stă pe un uriaș zăcământ de sare

Este alertă în Slănic Prahova, după ce o stradă din centrul orașului a început să se surpe. Zeci de oameni din blocurile din apropiere au fost evacuați, iar circulația în zonă este oprită.

STENOGRAME din cazul discipolului lui Bivolaru. Cum și-a mințit o victimă că a salvat-o de la moarte deblocând o chakră
STENOGRAME din cazul discipolului lui Bivolaru. Cum și-a mințit o victimă că a salvat-o de la moarte deblocând o chakră

Un instructor de yoga din București, considerat discipol al lui Gregorian Bivolaru, este acuzat fapte grave.