(P) 5 motive pentru a-ți achiziționa o mașină de spălat de la Toshiba

Ultima actualizare: 22-02-2021 11:07
(P) 5 motive pentru a-ți achiziționa o mașină de spălat de la Toshiba
StirilePROTV

Piața mașinilor de spălat ne întâmpină cu o mulțime de modele, unul mai performant decât altul, fiecare aparținând unui producător mai mult sau mai puțin renumit.

 

Este drept faptul că, în ultimii ani, piața mașinilor de spălat rufe s-a dezvoltat foarte mult, iar cel mai bun argument în acest sens este însuși faptul că avem la dispoziție o mulțime de modele diferite de la diferiți producători.

Există deci o mulțime de producători de mașini de spălat, iar cumpărătorii au prins încredere în anumite branduri, ceea ce nu este neapărat mereu o strategie bună.

Spunem asta deoarece trebuie să avem orizonturile deschise și către alte mărci, deoarece oricând ne pot încânta cu modele performante și cu un raport calitate/preț excelent.

Cel mai bun exemplu în acest sens îl reprezintă o masina de spalat Toshiba cu care încă nu suntem chiar atât de familiarizați, însă care ne poate surprinde cu performanțe la care nu ne-am fi așteptat.

Revenim însă la subiectul mașini de spălat de la Toshiba, iar împreună cu echipa de la Demax vom prezenta 5 motive pentru care ar trebui să ai în vedere achiziția unei mașini de spălat rufe de la Toshiba.

Iată care sunt acestea:

 

1. Capacitate mare de spălare precum și de uscare

 

Te-ai gândit vreodată că ai putea avea o mașină de spălat cu capacitate mare de spălare, dar și de uscare în același timp, datorită uscătorului de rufe inclus?

Ei bine, acest lucru este posibil dacă îți vei achiziționa o mașină de spălat de la Toshiba, producător care a realizat și astfel de modele.

Vorbim despre mașina de spălat cu uscător Toshiba TWD-BJ90W4 care o capacitate de spălare de 8 kg dar și capacitate de uscare, de asemenea, de 8 kg.

Asta înseamnă că îți vei scoate hainele din mașina de spălat gata uscate, ceea înseamnă mai puțin efort din partea ta dar și mai mult confort totodată.

Toshiba TWD-BJ90W4 este la ora actuală singura mașină de spălat cu capacitate de spălare și uscare de 8 KG. Un motiv foarte bun pentru a o comanda și tu!

Vei economisi timp și energie cu o astfel de mașină de spălat, iar de aceea ar trebui să îți achiziționezi și tu un model Toshiba!

 

2. Cel mai scurt program din industrie

 

Știi momentele acelea în care ai nevoie să speli un tricou sau orice alt articol vestimentar în timp record? De câte ori ți-ai fi dorit să poți face asta în doar 10 minute, de exemplu?

Din păcate, cel mai probabil mașina ta de spălat nu ți-a oferit această opțiune. Iar acesta este un alt motiv pentru a-ți achiziționa o mașină de spălat de la Toshiba.

Vei avea la dispoziție un program de doar 10 minute, pe care sigur îl vei folosi adesea.

Este, practic, cel mai scurt program de spălare din industrie, ceea ce ar trebui să reprezinte un detaliu care să te pună pe gânduri.

Un astfel de program se dovedește a fi adesea de mare ajutor, în mod special atunci când ești pe grabă.

 

3. Spălare și uscare în doar 45 de minute

 

Un alt motiv pentru care ar trebui să ai în vedere achiziția unei mașini de spălat este și faptul că poți avea haine spălate și uscate în doar 45 de minute. Sigur, este necesar să folosești o mașină de spălat de la Toshiba.

Iar asta deoarece inginerii de la Toshiba se pot lăuda nu numai cu cel mai scurt program de spălare, ci și cu cel mai scurt program de spălare și uscare.

Dacă ești o persoană mereu pe fugă, atunci acest program îți va fi de mare ajutor.

 

4. Control intuitiv datorită panoului înclinat de 55 de grade

 

Înclinarea panoului la 55 de grade a fost decisă de către inginerii de la Toshiba nu doar pentru a ieși în evidență cu ceva anume, ci în urma unor studii și experimente realizate în laborator.

Concluzia acestor studii a fost aceea că amplasarea panoului înclinat la 55 de grade oferă o mai bună ergonomie precum și un unghi vizual mult mai bun.

Astfel, nu va trebui să te apleci atunci când folosești panoul de control, ceea ce se dovedește a fi mult mai confortabil decât ai fi crezut.

Poate că nu pare a fi un motiv important, însă cu siguranță utilizarea mașinii de spălat cu panou la 55 de grade te va convinge că este un detaliu important.

 

5. SenseSlide – controlul mașinii de spălat este mai simplu ca niciodată

 

Cu ajutorul tehnologiei SenseSlide, controlul mașinii de spălat devine mai simplu ca niciodată. Cu doar câteva atingeri a ecranului digital vei putea selecta cu ușurință programul dorit și astfel de setări, chiar și atunci când ai mâinile ude.

Uită de butoane și comenzi complicate cu ajutorul unei mașini de spălat de la Toshiba din oferta Demax.ro.

Acestea sunt așadar cele mai importante 5 motive pentru care ar trebui să îți cumperi și tu o mașină de spălat Toshiba!

Iar dacă te-ai convins că merită să faci acest pas, atunci ar trebui să vezi oferta magazinului online menționat mai sus.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO