(P) 5 motive pentru a-ți achiziționa frigiderul cu două uși Toshiba GR-RT820PGJ-PGB

Ultima actualizare: 22-02-2021 11:07
(P) 5 motive pentru a-ți achiziționa frigiderul cu două uși Toshiba GR-RT820PGJ-PGB
StirilePROTV

Viața ar fi fost mult mai grea dacă nu ar fi fost inventate aparatele frigorifice care ne sunt atât de utile în viața de zi cu zi.

 

Ne oferă mereu posibilitatea de a depozita alimentele pe care le vom găsi la fel de proaspete chiar și după mai multe zile în care au stat în frigider, ceea ce este minunat.

De asemenea, avem garanția că mâncarea pe care o păstrăm în frigider va fi în cele mai bune condiții atunci când avem nevoie de ea, iar de aceea frigiderul nu poate lipsi din nicio bucătărie.

Contează totuși să ai la dispoziție un frigider de o calitate cât mai bună, cât mai eficient și totodată cu cât mai multe tehnologii care să garanteze o mai bună păstrare a alimentelor din interior.

Iar despre un astfel de frigider performant vom vorbi în rândurile următoare.

Este vorba despre frigiderul cu două uși de la Toshiba România, anume modelul GR-RT80PGJ-PGB, un frigider foarte performant, calitativ și surprinzător.

Iată 5 motive pentru care ar trebui să cumperi acest frigider cu două uși:

 

1. Eficiență energetică de top

 

Eficiența energetică a devenit un criteriu foarte important de alegere a electrocasnicelor, așa că nu poți ignora acest aspect atunci când îți cumperi un nou frigider.

Dacă optezi însă pentru achiziția unui frigider cu doua uși GR-RT80PGJ-PGB, atunci trebuie să știi că acesta a primit o clasare excelentă.

Mai exact, a fost notat cu clasa A++, ceea ce înseamnă că este un frigider foarte economic. Clasa energetică foarte bună este datorată mai ales invertorului a cărui putere variază în funcție de utilizare, dar și de capacitatea de încărcare.

 

2. Tehnologia Anti-Bacteria Crisper ține bacteriile departe

 

Niciodată să nu cumperi un frigider care nu dispune de nicio protecție împotriva bacteriilor! În caz contrar, alimentele tale vor avea mult de suferit și totodată pot apărea anumite probleme de sănătate.

Desigur, nu este cazul frigiderului cu două uși de la Toshiba despre care vorbim în acest articol. Acesta dispune de tehnologia Anti-Bacteria Crisper, a cărei rol este întocmai acela de a ține bacteriile departe de frigiderul tău și de toate alimentele depozitate în interiorul său.

Astfel, alimentele păstrate în frigider vor fi proaspete mai mult timp, dar și mai sănătoase, ceea ce sigur îți dorești.

 

3. Fără mirosuri neplăcute în frigider

 

Mirosurile neplăcute nu își au locul în frigiderul Toshiba GR-RT820PGJ-PGB. Pot fi foarte supărătoare, iar pentru a le combate, inginerii de la Toshiba au dezvoltat tehnologia DUO Hybrid deodorizer system.

Aceasta folosește doi catalizatori diferiți care descompun mirosurile și totodată nu permite dezvoltarea bacteriilor. Astfel, se asigură o mai bună oxigenare, precum și o bună dezodorizare, evitându-se apariția mirosurilor neplăcute.

Alegând să îți cumperi acest frigider, nu vei mai întâmpina niciodată mirosuri neplăcute la deschiderea frigiderului.

 

4. Control electronic cu touch

 

Chiar dacă nu vei folosi la fel de des panoul de control, precum în cazul mașinii de spălat, este foarte important să ai la dispoziție un panou de control cât mai ușor de folosit.

Frigiderul cu două uși de la Toshiba Romania are un panou electronic cu touch foarte intuitiv și foarte practic totodată.

Vei putea alege cu ușurință modul de funcționare cu doar câteva atingeri, ceea ce sigur te va încânta.

 

5. Răcire ultra-rapidă

 

Tehnologia Ultra Fresh Cooling se dovedește a fi de mare ajutor, atunci când îți dorești să răcești cât mai rapid anumite alimente.

Aceasta previne crearea bacteriilor, păstrând astfel un mediu foarte igienic și curat, sporind astfel condițiile de siguranță.

De asemenea, această tehnologie îți permite să păstrezi alimentele chiar și o săptămână fără a le congela și fără a fi compromise.

Acestea fiind spuse, ai 5 motive excelente pentru a alege frigiderul cu două uși Toshiba GR-RT80PGJ-PGB pe care-l poți cumpăra de pe magazinul online Demax.ro uși la un preț excelent!

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO