(P) ComNico, magazin piese auto, vă pregătește de sezonul rece cu oferte și pachete avantajoase

Ultima actualizare: 22-02-2021 11:07
(P) ComNico, magazin piese auto, vă pregătește de sezonul rece cu oferte și pachete avantajoase
StirilePROTV

Deținătorii de autoturisme trebuie să aibă grijă de autovehicul ca și când s-ar îngriji de propria persoană. Sezonul rece impune în mod special anumite schimbări.

 

Dacă mașina deținută reflectă și siguranța celui care o folosește, este de înțeles că trebuie să investiți constant în piese și accesorii.

Iar în prag de iarnă de interes sunt mai ales reviziile, schimbul de ulei, schimbarea anvelopelor cu cele corespunzătoare de iarnă.

Pentru piesele auto necesare puteți apela mai ușor ca oricând la magazinele online.ComNico pune la dispoziție o varietate de piese auto pentru mărci auto pe măsură.

Suspensii, sistem de eșapament, tot ce ține de distribuție sau ambreiaj regăsim aici, în timp ce secțiuni speciale și separate sunt pentru piesele universale sau pentru anvelope.

În ritmul fast al zilelor noastre, completează și cu alte câteva avantaje specifice cumpărăturilor online - livrare rapidă în maximum 48 de ore de la plasarea unei comenzi, garanții oferite cu valabilitate până la 24 de luni, oferte personalizate și, în caz de nevoie, primiți și sprijin de la cunoscători, respectiv consiliere profesională gratuită.

 

ComNico simplifică căutările și optimizează cumpărăturile de piese auto

 

Acest magazin piese auto vine cu oferte pentru cei care dețin fie Mazda, Opel, Skoda, Fiat, Kia și lista poate continua, fiind destul de vastă.

Un filtru de căutare în funcție de toate detaliile mărcii, anul de fabricare și tipul de motorizare îi ajută pe cei interesați să găsească într-un timp foarte scurt piesele de interes.

Nu lipsesc desigur ofertele, pachete cumulate cu plăcuţe de frâne și frână de disc spre exemplu. Pentru că unele schimbări de piese au dependență și de altele și ar fi bine de schimbat toate o dată.

Un alt pachet interesant este cel de revizie. Pentru ce nu găsiți imediat disponibil în site, puteți cere ofertă de preț.

 

Catalogul de anvelope este disponibil tot timpul anului aici

 

În ceea ce privește anvelopel,e este un aspect binecunoscut faptul că în prag de iarnă mai toți se înghesuie la service-uri în căutare de un set de anvelope de iarnă.

Prețurile diferă în funcție de calitate, de brand totodată și de mărime, ce este corespunzător fiecărui tip de mașină în parte. Cererea este destul de mare, astfel încât este de așteptat să regăsiți prețuri ceva mai mari în plin sezon.

La ComNico anvelopele sunt în stoc disponibil tot timpul anului. Regăsiți aici pe cele de vară, all seasons, de iarnă de asemenea, pentru mașini mici, 4x4 ori cele de camion.

Alegeți lățimea, înălțimea și diametrul și filtrul vă găsește imediat variante în funcție de eficienţă. Furnizorul în cauză vine cu variante de calitate, de la Continental la Pirelli sau Tigar.

Un singur loc poate fi sursa achizițiilor pentru aproape orice tip de autovehicul.

Astfel, accesând portalul în cauză, doritorii vor regăsi oferte de piese, prețuri variate și își vor aduna toate avantajele cumpărăturilor online chiar și pentru nișa auto. Toate piesele aici sunt noi și au garanții de conformitate.

Contact:
Str.Poetului nr. 101A, Arad
0377 101 402
office@comnico.ro

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO