(P) 4 Tipuri mai puțin obișnuite de masaj și locul ideal unde să le încerci

masaj
StirilePROTV

Când vine vorba de masaj, fiecare țară și cultură are propria abordare.

Dacă în cazul masajului suedez se folosesc mișcări line, dar ample, care ajută la încălzirea pielii și la relaxarea acesteia, fără a necesita vreo formă de implicare din partea beneficiarului, la capătul opus avem masajul thailandez la care terapeutul lucrează cot la cot cu clientul, în vederea detensionării mușchilor acestuia.

Dar despre aceste tipuri de masaj orice amator de astfel de servicii are măcar un minim de cunoștințe. Există însă și masaje ale căror denumiri nu trezesc la fel de multă emoție în rândul celor care află despre ele, dar care odată încercate se pot dovedi niște experiențe de neuitat. Iată câteva exemple:

#1 Masajul cu pietre calde

 

Masajul cu pietre calde este acel tip de masaj cu un nume care te ajută să-ți imaginezi ușor cum se desfășoară o astfel de terapie. Bazându-se pe utilizarea unui tip de pietre speciale, poziționate în puncte energetice cheie ale corpului, masajul cu pietre calde are proprietăți de întinerire și echilibrare. El îndepărtează tensiunea de la nivelul corpului deoarece căldura și greutatea pietrelor ajută la dilatarea vaselor de sânge, dar în același timp ajută și la calmarea emoțiilor și relaxarea minții.

#2 Masajul la patru mâini

 

Așa cum îi spune și numele, masajul la patru mâini presupune implicarea a doi terapeuți care dezmiardă și relaxează trupul beneficiarului. Acest tip de masaj este un masaj corporal complet, cu efect imediat de relaxare, deoarece, în timpul lui, un terapeut se concentrează pe partea superioară a corpului, în timp ce al doilea pe cea inferioară. Intensitatea lui se poate regla în funcție de preferințele beneficiarului. Unii clienți preferă un masaj ca o mângâiere în timp ce alții solicită terapii la fel de intense ca masajul thailandez.

#3 Masajul regelui sau al reginei

 

Prin intermediul acestei tehnici de masaj orice persoană are ocazia să se simtă ca un rege sau ca o regină bucurându-se de extraordinara experiență a unui masaj la șase mâini. Cei trei terapeuți implicați în acest tip de masaj își concentrează atenția unul pe partea stângă a corpului beneficiarului, altul pe cea dreaptă și cel de-al treilea lucrează la nivelul mușchilor umerilor și ai gâtului.

#4 Masajul thailandez cu ierburi

 

Masajul thailandez cu ierburi este un tip de masaj recomandat persoanelor care apelează la o astfel de terapie și cu scop terapeutic, nu doar în vederea relaxării. Masajul cu ierburi aromate presupune utilizarea unor săculeți plini cu diferite plante medicinale, alese în funcție de nevoile beneficiarului, care prin presopunctură acționează la nivelul pielii, energizând corpul, stimulând sistemul imunitar și având efecte benefice și la nivelul plămânilor.

Unde poți beneficia de masaje speciale în București

 

Persoanele care vor să beneficieze de o experiență deosebită în capitală, pot apela la serviciile THAIco SPA, un spa unde clienții se pot bucura de o gamă variată de tipuri de masaj. Toate masajele prezentate mai sus, cât și multe alte tehnici fac parte din catalogul THAIco SPA, un spa renumit pentru atmosfera sa, dar și pentru profesionalismul terapeuților.

Articol sustinut de PSK.ro

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Trei lucruri pe care ar trebui să le știi despre tratamentul de parodontoză
(P) Trei lucruri pe care ar trebui să le știi despre tratamentul de parodontoză

Când ne concentrăm asupra sănătății noastre orale, este ușor să uităm cât de important este rolul pe care îl joacă gingiile.

(P) Coloane duș cu baterii Safe Stop 38°C
(P) Coloane duș cu baterii Safe Stop 38°C

Dorești să faci duș fără teama de a te arde din cauza apei mult prea fierbinți? Ei bine, nu ești singurul - milioane de oameni vor același lucru.

(P) S-a descoperit rezolvarea crizei! Afla cum poti profita si tu de oportunitate prin cumpararea de pomi fructiferi
(P) S-a descoperit rezolvarea crizei! Afla cum poti profita si tu de oportunitate prin cumpararea de pomi fructiferi

Situatia actuala din tara este una foarte critica din punct de vedere economic, iar romanii cauta diverse posibilitati prin care sa isi asigure un venit in plus.Stiai ce impact pot avea niste pomi fructiferi cultivati chiar la tine acasa?

Recomandări
Frigul, un alt inamic feroce al Ucrainei. Zelenski, apel disperat:
Frigul, un alt inamic feroce al Ucrainei. Zelenski, apel disperat: "Trebuie să facem totul pentru a rezista în această iarnă"

Săptămâna s-a încheiat în Ucraina cu atacuri în sudul și în estul țării. Iar luptele devin tot mai grele, din cauza frigului.

Revocarea lui Bădălău, decisă luni la prânz. Are loc votul în plen
Revocarea lui Bădălău, decisă luni la prânz. Are loc votul în plen

Revocarea lui Niculae Bădălău din funcția de vicepreședinte al Curții de Conturi ajunge luni la comisiile de buget-finațe. Raportul acestora este așteptat până la prânz.

Programul Rabla pentru Electrocasnice. Voucherele se acordă de luni. Care sunt produsele incluse în prima etapă
Programul Rabla pentru Electrocasnice. Voucherele se acordă de luni. Care sunt produsele incluse în prima etapă

Persoanele fizice se pot înscrie de luni, de la ora 10.00, în prima etapă a Programului Rabla pentru Electrocasnice pentru selectarea voucherelor destinate achiziţionării de maşini de spălat rufe, maşini de spălat vase şi frigidere/congelatoare.