(P) Premiați pentru implicarea în educație, în 2021 cei de la Waterboyz susțin industria HoReCa. Află cum!

Dată publicare: 04-03-2021 06:59
Dată actualizare: 04-03-2021 13:42


Waterboyz, horeca

Waterboyz oferă industriei HoReCa posibilitatea achiziționării echipamentelor de joacă, achitând doar un avans de 30%, urmând ca diferența să fie achitată după data de 15 septembrie 2021.

Industria HoReCa a fost una dintre cele mai afectate de pandemie, iar George Toda, directorul companiei Waterboyz, care a primit în anul 2020 premiul special pentru implicarea în infrastructura educațională în cadrul galei Topul Național al Firmelor Private, a decis să le ofere o mână de ajutor antreprenorilor care se află într-o situație dificilă.

„Locurile de joacă nu reprezintă doar o modalitate de divertisment. Beneficiile oferite de o ieșire la un complex de joacă pentru copii sunt adesea mai profunde decât cele pe care le pot oferi chiar și cele mai sofisticate tehnologii bazate pe predare. Vorbim despre plusuri la capitole importante: creativitatea, rezolvarea problemelor, raționament, abilități sociale ș.a.m.d.

Începând de la 1 martie, le vom oferi posibilitatea celor din industria HoReCa să achiziționeze echipamente de joacă plătind un avans de 30%. Astfel, nu numai antreprenorii vor avea de câștigat, ci și copiii, părinții și într-un fel sau altul, fiecare dintre noi,” a spus George Toda.

În ultimii ani, Waterboyz a amenajat sute de locuri de joacă în București, Cluj, Brașov, Timișoara, Constanța, Oradea, Sibiu, Iași și în multe alte locații din țară. Echipa este formata din specialiști tineri, care sunt pasionați de punerea în practică a celor mai moderne și distractive locuri de joacă pentru copii.
Cererea pentru locurile de joacă de exterior este din ce în ce mai mare, ca urmare a evenimentelor petrecute în ultimul an și al instabilității cu care se confruntă omenirea în acest moment. Siguranța este pe primul loc, însă asta nu înseamnă că acesta este singurul atu al complexelor de joacă pentru exterior.

După cum reiese din diverse cercetări, jocul în aer liber reprezintă un factor esențial în dezvoltarea celor mici. Deși metodele moderne de educare, non-formale, care îi învită pe copii să-și dezvolte, în mod armonios, armonios capacitățile fizice, cognitive, senzoriale și de socializare, pot fi extrem de folositoare, jocul în aer liber reprezintă o completare esențială: experiențele concrete ale naturii, ale unor acțiuni fizice ș.a., care antrenează toate simțurile, nu se pot compara cu vizualizarea unor imagini pe ecran.

Pe lângă asta, descărarea energiei într-un mod reacreativ aduce și numeroase alte benficii, cum ar fi sporirea gradului de asimilare a lucrurilor învățate, reducerea agresivității, creșterea gradulului de încredere în sine, îmbunătățirea atenției, previne riscul de obezitate și al multor afecțiuni, inclusiv cele cardiace, printre altele.

Mulți părinți au început să fie din ce în ce mai informați cu privire la aceste aspecte, așa că nu este de mirare că, mai ales în contextul dat, locurile de joacă reprezintă un „must have” pentru aproape orice unitate de cazare pretabilă familiilor cu copii.

Motivul pentru care leagăne, tobogane, balansoare, carusele și sisteme de cățărare nu sunt încă prezente peste tot nu este legat de lipsa stocurilor, ci mai de grabă de lipsa fondurilor.

Sursa: Pro TV

Tags: waterboyz, horeca,


VIDEO PROTVPLUS.RO