(P) 3 mari avantaje ale utilizării paharelor și farfuriilor de unică folosință

katering
StirilePROTV

Dacă citiți acest articol, înseamnă că vă gândiți să începeți să folosiți produse de unică folosință și vreți să știți care sunt avantajele acestora.

S-a vorbit mult în ultimul timp despre veselă de unică folosință, adică consumabile catering, despre beneficiile lor igienice și despre siguranța lor împotriva eventualelor infecții. Dar adevărul este că paharele și farfuriile de unică folosință au mult mai multe avantaje, pe care oamenii nu le cunosc.

Care sunt avantajele folosirii paharelor și farfuriilor de unică folosință?

Dorim să vă prezentăm avantajele pe care le găsim în utilizarea veselei de unică folosință, avantaje pe care le-am rezumat în 3 grupe principale.

1. Igienă și siguranță pentru restaurante și catering

 

Cel mai discutat în ultimele zile a fost siguranța recipientelor de unică folosință în restaurante și pentru catering, în special în această perioada. Multe restaurante au introdus livrarea la domiciliu sau au înlocuit serviciul la masă cu serviciu la pachet și au folosit vesela de unică folosință pentru a oferi alimente și băuturi. Acesta este un mod sigur și igienic de a vă asigura că ustensilele nu intră în contact cu virusul, deoarece acestea sunt eliminate odată ce clientul a terminat de mâncat.

Citește și
Trucul prin care s-a câștigat marele premiu de peste 9 milioane de euro la 6 din 49. Biletul a costat 4.413 lei

În acest fel, paharele și farfurii unică folosință au devenit cheia pentru a oferi un serviciu rapid și, mai presus de toate, sigur și de încredere în fața crizei sanitare.

2. Economisiți apă, produse de curățare și timp

 

Potrivit unui studiu, consumul mediu de apă la spălarea vaselor manual este de 88,8 litri pe zi, iar consumul mașinii de spălat vase este de 54,2 litri. Asta înseamnă că se irosesc 2.664 litri de apă pe luna dacă spălați manual și 1.626 litri dacă folosiți mașina de spălat vase. O cheltuială foarte mare pentru apă și energie, având în vedere că este doar o mică parte din apa totală folosită într-o casă.

Consumul de veselă de unică folosință permite o mare economie de energie, apă și totodată o economie considerabilă de produse chimice pentru curățare. Nu numai atât, dar veți economisi ceva foarte prețios: timpul.

De asemenea, pe măsură ce vă reinventați restaurantul și îl adaptați la noile circumstanțe, va trebui, de asemenea, să vă reorganizați personalul. De exemplu, vor apărea noi poziții, cum ar fi cel de pregătitor de comenzi sau de serviciu pentru clienți prin telefon, și nu va mai fi nevoie să folosiți personal pentru a spală vasele.

La ktering.ro găsiți vase ieftine de unică folosință care vă ajută să economisiți bani și să vă scoată din necaz atunci când nu aveți timp să pierdeți cu vasele de spălat.

3. Un design diferit pentru fiecare restaurant

 

Dacă vă gândiți la farfurii și pahare unica folosinta și vă vin în minte doar cele albe tipice vândute la supermarket, trebuie să vă lărgiți perspectiva și să știți că există multe tipuri de veselă de unică folosință pentru fiecare ocazie.

Tipul materialului, formă farfuriilor și paharelor sau culoarea trebuie să fie în concordanță cu valorile, tipul de mâncare și decorul restaurantului. În acest fel, puteți crea o imagine de marcă mai puternică și clienții își vor aminti de ceea ce oferiți. În acest caz, veselă de unică folosință poate fi marele aliat datorită varietății de modele pe care le oferă.

Nu se mai pune problema de a avea un singur set de farfurii. Există multe feluri de farfurii și pahare drăguțe de unică folosință pentru fiecare tip de restaurant, iar în acest caz puteți fi foarte creativ și vă puteți surprinde clienții.

 

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Fostul jucător de la Real Madrid și-a tatuat numele copilului, apoi a aflat că nu el este tatăl
FOTO Fostul jucător de la Real Madrid și-a tatuat numele copilului, apoi a aflat că nu el este tatăl

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Formula ideală pentru micul dejun: Recomandările specialiștilor pentru o masă sănătoasă și echilibrată
(P) Formula ideală pentru micul dejun: Recomandările specialiștilor pentru o masă sănătoasă și echilibrată

Cele mai recente cercetări nutriționale stabilesc formula ideală pentru micul dejun.

(P) Experți de top din Turcia, mai aproape de copiii și medicii din România
(P) Experți de top din Turcia, mai aproape de copiii și medicii din România

Experți în sănătatea pediatrică de renume internațional, cu performanțe remarcabile la spitalele Memorial din Turcia, au prezentat în fața medicilor români cele mai recente metode de tratament în domenii critice.

(P) Cum să optimizați spațiul din depozit? Optați pentru rafturi metalice de la Logh Industrial
(P) Cum să optimizați spațiul din depozit? Optați pentru rafturi metalice de la Logh Industrial

Magazinele online au devenit mai populare, soluții de business care aproape că exclud variantele fizice.

Recomandări
Cum s-a adaptat un liceu de top din București la învățământul modern. Elevii de a 12-a vin la școală doar 3 zile pe săptămână
Cum s-a adaptat un liceu de top din București la învățământul modern. Elevii de a 12-a vin la școală doar 3 zile pe săptămână

Unul din cele mai bune licee din București, Colegiul Național Gheorghe Lazăr, a simțit că trebuie să se reinventeze. În urmă cu patru ani directoarea a gândit un proiect pilot îndrăzneț, mai apropiat de cerințele actuale ale învățământului.  

TAROM și-a
TAROM și-a "pensionat" o parte din flotă. Soartă grea pentru unele avioane Airbus A318

Avioane Airbus care au aparținut flotei TAROM au ajuns la fier vechi. Două dintre acestea au fost dezasamblate de noul proprietar direct la Otopeni.

ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum s-a produs carambolul cu 12 mașini de pe A3. „Treceau pe lângă mine și se învârteau”
ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum s-a produs carambolul cu 12 mașini de pe A3. „Treceau pe lângă mine și se învârteau”

Scene de infarct joi dimineță pe autostrada A3, între București și Ploiești. 12 mașini s-au izbit că niște popice într-un carambol care a forțat autoritățile să activeze planul roșu de intervenție.