(P) 3 dintr-o lovitură - soluția revoluționară care te scapă de mucegai, umezeală și condens, o dată pentru totdeauna!

Dată publicare: 17-03-2021 11:18
Dată actualizare: 17-03-2021 11:24


(P) 3 dintr-o lovitură - soluția revoluționară care te scapă de mucegai, umezeală și condens, o dată pentru totdeauna!

Soluția revoluționară care te scapă de mucegai, umezeală și condens, o dată pentru totdeauna!

Cred că nu suntem singurii care s-au confruntat cel puțin o dată în viață cu problemele legate de apariția mucegaiului, a condensului sau a umezelii excesive dintr-o cameră a locuinței în care ne dorim să trăim sănătos, departe de orice factori care ne-ar putea pune în pericol sănătatea noastră sau a întregii famili. Mucegaiul nu mai este astăzi o problemă de nerezolvat atunci când apelezi la soluții profesionale, inovative și eficiente de îndepărtare a acestuia, la pachet cu umezeala sau condensul din pereții casei tale.

Așadar, dacă ești în căutarea unui remediu care nu doar să mascheze, dar să și rezolve cu adevărat, o dată pentru totdeauna această problemă sâcâitoare cu impact agravant asupra sănătății noastre, cei de la PEFOC, meșteri sibieni care de peste 20 de ani, ne-au obișnuit cu calitatea premium al fiecărui semineu pe lemne comercializat și montat profesional, ne prezintă și de această dată, soluția salvatoare - plăcile izolatoare SkamoWall!

Acum ai la dispoziție o soluție ecologică pentru eliminarea profesională a mucegaiului din pereții dormitorului, a băii sau a livingului din locuința ta. SkamoWall se prezintă sub forma unui sistem inovator de izolație interioară, alcătuit din plăci din silicat de calciu, care te vor ajuta să rezolvi problema cu mucegaiul, umezeala sau condensul din camerele cu probleme. Placa SkamoWall este capabilă să absoarbă și să elimine umezeala atunci când temperatura din încăpere suferă modificări semnificative. Pe lângă panoul din silicat propriu-zis, meșterii PEFOC îți pun la dispoziție și adezivul, grundul și restul accesoriilor necesare pentru un sistem anti-mucegai complet.

Spune "STOP!" mucegaiului din căminul tău, alegând soluția profesională de placare cu panouri SkamoWall!

Această solutie antimucegai pereti reprezintă un sistem inovativ, care se bazează pe izolarea interioară a pereților unei încăperi. Plăcile din silicat de calciu ce formează sistemul de izolație, au proprietăți de absorbție a apei/umezelii din pereți, pe care mai apoi o dispersează uniform, protejând astfel sănătatea membrilor familiei!

Sistemul de izolație interioară și de control al umidității este potrivit pentru mai toate tipurile de camere, printre care amintim în mod special:

- încăperile cu umiditate ridicată precum sunt băile, cămările sau bucătăriile;
- spațiile cu temperatură fluctuantă sau instabilă;
- încăperile cu pereți exteriori sau pereți comuni (cea mai comună cauză a mucegaiului).

Prin placarea peretelui tău cu astfel de plăci izolatoare din silicat de calciu, practic vei crea un perete funcțional, respirabil, care nu va reține umezeala, eliminând în aceeași măsură, mirosul de mucegai din dormitor, birou sau camera de zi. De-a lungul timpului, pe un perete tratat în mod tradițional, pot apărea pete sau umezeala ori condens. În schimb, placarea acestuia cu panouri SkamoWall va absorbi umiditatea ce vine dinspre exterior, propagând-o în mod controlat spre interior. Sistemul izolator este potrivit pentru aproape orice tip de zid structural din cărămidă, beton, beton leca, exceptându-l totuși, pe cel din lemn.

În plus, pe lângă soluțiile profesionale de îndepărtare a mucegaiului, în oferta meșterilor sibieni de la PEFOC, găsiți o gamă variată de dispozitive termice de calitate superioară, cu rezistență mare în timp, diferite modele de șemineu clasic pe lemne, gaz sau electrice, sobe pe lemne sau peleți, set accesorii gratar și o varietate largă de materiale specifice universului termic, toate la prețuri accesibile pentru orice tip de proiect. Și pentru că veștile bune nu se opresc aici, oriunde te-ai afla în țară, transportul este gratuit și extrem de prompt, livrarea efectuându-se în maximum 48 de ore de la confirmarea comenzii, telefonic sau online, pe site-ul oficial pefoc.ro!

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO