(P) Bijuterii din argint placate cu aur - salvează ținuta și portofelul

pub
StirilePROTV

Bijuteriile din aur au fost și continuă să fie favoritele tuturor. Nu numai că se dovedesc a fi deosebit de rezistente de-a lungul timpului, dar ele dau un aspect luxurios și elegant oricărei ținute.

Deși atât de irezistibile și dezirabile, ele au totuși un dezavantaj, acela al prețului adesea mai mare decât am fi dispuși să investim într-o astfel de piesă.

Uneori bijuteriile din aur nu sunt soluția

 

Pentru obiecte prețioase cu mare valoare sentimentală, precum o verighetă sau un colier oferit cadou unei persoane dragi pentru a marca o ocazie deosebită, optăm cel mai adesea pentru aur. Dar ce facem atunci când ne dorim o bijuterie trendy care are totuși un aspect deosebit sau luxuriant?

Răspunsul este unul simplu! Căutăm bijuterii din argint placate cu aur! Dacă ești deja familiară cu acest tip de accesorii, atunci cu siguranță știi că placajul nu este altceva decât un strat fin de aur aplicat pe suprafața argintului.

De ce să aleg Bijuterii din argint placate cu aur?

 

Prin această tehnică, un simplu inel din argint poate deveni tot atât de deosebit ca unul din aur, la doar o fracțiune din prețul uneia din aur masiv. Pe scurt este compromisul perfect care îți permite să creezi look-ul dorit fără să fie nevoie să jefuiești o bancă înainte.

Până nu de mult placajul cu aur a avut, totuși, o reputație relativ îndoielnică. Se întâmplă uneori ca anumite bijuterii aflate pe piață să nu fie pe măsura așteptărilor, și după doar câteva purtări stratul de aur de pe perechea ta de cercei din argint favorită se degradează. Acest fenomen neplăcut se produce atunci când placajul este cu mult mai subțire decât ar trebui să fie.

Din acest motiv, toate bijuteriile din argint de la Indira, fie că e vorba despre un inel din argint, cercei, coliere și nu numai, au un placaj cu grosimea de nu mai puțin de 2 microni. Acest strat generos de aur nu numai că va face bijuteria din argint să arate exact la fel ca una din aur, dar îți va oferi și garanția că o vei putea purta fără griji pentru mult timp.

Ai grijă de bijuteriile tale placate cu aur!

 

Experimentând de-a lungul timpului am descoperit că această grosime de 2 microni este formula câștigătoare pentru accesorii durabile, dar acest lucru nu înseamnă că bijuteriile nu mai au nevoie de îngrijire. Oferindu-le puțină atenție și grijă din când în când putem preveni chiar și urmele fine de uzură pe inelele noastre favorite.

Așa cum fiecare dintre noi are propriul ritual de îngrijire, cel mai indicat ar fi să adoptăm un astfel de mic ritual și pentru bijuteriile noastre placate cu argint. Ele au nevoie de puțină „reîmprospătare” din când în când pentru a le reda acea strălucire de nou. Urmează acești pași simpli de îngrijire, iar inelele și cerceii tăi îți vor arăta recunoștința lor, strălucind la fel de puternic ca atunci când i-ai văzut pentru prima dată.

6 pași pentru a păstra cerceii și inelele din argint placat ca noi

 

● Poartă-ți bijuteriile cât mai des! Atunci când intră în contact cu pielea argintul este protejat de oxidare datorită uleiurilor produse în mod natural de pielea noastră. Acestea îl „lustruiesc” iar frecarea la care sunt supuse în timpul purtării contribuie și ea la păstrarea luciului.

● Curăță inelul din argint și colierul placat cu aur periodic. Nu aștepta ca stratul de oxid să se depună, înlătură reziduurile cu ajutorul unei lavete destinate bijuteriilor. Acestea au în componența lor o substanță specială de curățare în fața căreia impuritățile se fac nevăzute în câteva clipe. Mai mult de atât, această lavetă are și un efect de lustruire, înlăturând zgârieturile fine de pe suprafață.


● Nu opta pentru curățarea cu substanțe agresive. Ele pot dăuna placajului cu aur și chiar îl pot înlătura cu totul de pe baza de argint.

● Nu-ți abandona cerceii placați cu aur în cutia de bijuterii! Acestea nu le oferă o protecție optimă împotriva umezelii, căldurii și altor substanțe ce dăunează metalelor prețioase din compoziție. Poartă-i regulat sau depozitează-i într-un recipient închis ermetic pentru a preveni oxidarea lor.


● Evită pe cât posibil să îți expui inelul la substanțe agresive și corozive precum detergenții puternici, sulful, perspirația, cosmeticele etc. Ele dăunează tuturor bijuteriilor și le răpesc strălucirea de odinioară, făcându-le terne.

● Atunci când mergi la sală sau practici sporturi în aer liber dă-le accesoriilor tale un time-out. Astfel vei putea evita zgârieturile și chiar deformarea inelelor când îți folosești mâinile sau ruperea colierului tău favorit din neatenție.


Urmează aceste sfaturi, iar placajul cu aur se va păstra intact și va arăta ca nou pentru mult timp. Și pentru a îți dovedi că bijuteria ta este una rezistentă și de calitate, cei de la Indira îți oferă o garanție de 12 luni!

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Bărbatul are nevoie de o îngrijire dedicată - Alege parfumuri de lux pentru el de pe Notino.ro!
(P) Bărbatul are nevoie de o îngrijire dedicată - Alege parfumuri de lux pentru el de pe Notino.ro!

Dacă vrei să faci o surpriză unui bărbat de Crăciun sau de Anul Nou, ajută-l să se simtă bine și confortabil oferindu-i în dar un parfum de lux, cu arome potrivite personalității lui.

(P) Kaufland România celebrează Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități
(P) Kaufland România celebrează Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități

București, 2 decembrie 2022 – Kaufland România își consolidează angajamentul față de integrarea profesională și socială a persoanelor cu dizabilități prin programul Kaufland A.C.C.E.S. (Angajarea de Candidați cu Cerințe și Evoluții Speciale).

(P) Cum să limitezi consumul de curent electric în compania ta cu ajutorul produselor Nita
(P) Cum să limitezi consumul de curent electric în compania ta cu ajutorul produselor Nita

Ai pornit pe calea antreprenoriatului şi vrei să găseşti cele mai eficiente soluţii de limitare a consumului de energie electrică, atunci specialiştii în domeniu îţi vin în ajutor.

Recomandări
Ambasadoarea Austriei, convocată de Aurescu. „I s-a transmis protestul ferm față de acuzațiile exprimate de austrieci”
Ambasadoarea Austriei, convocată de Aurescu. „I s-a transmis protestul ferm față de acuzațiile exprimate de austrieci”

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) anunţă că respinge ferm, ca total inadmisibilă, poziţia Austriei de a vota negativ Decizia privind aderarea României la Spaţiul Schengen, în cadrul Consiliului Justiţie şi Afaceri Interne (JAI).

Ce plănuiesc politicienii români după refuzul Austriei de aderare a României la Schengen
Ce plănuiesc politicienii români după refuzul Austriei de aderare a României la Schengen

Printr-o decizie contestată de toată Europa, România NU a fost acceptată în spaţiul Schengen, după ce s-a opus Austria.

Celine Dion, diagnosticată cu o boală incurabilă rară: „E dureros că trebuie să vă spun”
Celine Dion, diagnosticată cu o boală incurabilă rară: „E dureros că trebuie să vă spun”

Celine Dion, diagnosticată cu o boală incurabilă rară: „E dureros că trebuie să vă spun”