(P) Cele mai importante motive pentru a paria online

betfair

Persoanele care sunt interesate de pariuri sportive, ar trebui să se documenteze cu privire la cele mai bune medii în care să parieze. Pariurile online sunt din ce în ce mai căutate şi vin cu o serie de avantaje demne de luat în considerare.

Primele pariuri la Betfair, conform statisticilor, sunt tot cele online, iar motivele sunt prezentate în acest articol.

1. Poţi paria oricând şi de oriunde

Probabil unul dintre principalele avantaje ale pariurilor online este faptul că online poţi să plasezi orice fel de pariu, la orice oră, indiferent de unde te afli. Acest aspect este extrem de important în special dacă te decizi să pariezi pe meciurile live şi dacă vezi oferte foarte bune, care te atrag. În momentul în care vezi o ofertă online nu mai trebuie să ajungi la casa de pariuri pentru a paria, este suficient să intri online. De asemenea, poţi să pariezi atât de pe site-ul caselor de pariuri, cât şi din aplicaţiile site-urilor de pariuri instalate pe telefon. Astfel, poţi să pariezi de oriunde şi oricând fără să fii constrâns de spaţiu şi de timp.

2. Pariurile online au bonusuri interesante

Agenţiile de pariuri în locaţii fizice nu au bonusuri la fel de mari pentru momentul în care pariezi fizic, iar multe dintre ele nu au bonusuri deloc. În schimb, atunci când alegi să pariezi online, după înregistrare vei primi un bonus cu siguranţă, indiferent de casa de pariuri la care pariezi. Pe lângă bonusul pe care îl primeşti la prima înregistrare, există şi alte promoţii şi bonusuri periodice, uneori chiar săptămânale, pe care le poţi obţine. Pentru a beneficia de astfel de bonusuri ai nevoie doar de un cont pe care să îl deschizi la pariuri sportive. Bonusurile pot să înceapă de la câteva sute de lei, dar sunt şi situaţii în care ajung până la câteva mii de lei, în funcţie de casa de pariuri la care îţi faci cont. Fiecare casă de pariuri are anumite condiţii pentru ca bonusurile să fie obţinute, însă acest aspect nu ar trebui să reprezinte o piedică în calea pariorilor, mai ales în cazul celor consecvenţi.

Poţi paria live sau streaming

La casele de pariuri online poţi să pariezi live sau poţi să urmăreşti meciurile şi să pariezi în timpul lor. Aceste avantaje nu sunt posibile la casele de pariuri fizice şi astfel, un beneficiu important pentru care să alegi să pariezi online este posibilitatea de a paria oricând, pe orice tip de meci, chiar şi în timp ce meciul se desfăşoară, în funcţie de modul în care evoluează.

Este important ca atunci când alegi să pariezi, să iei decizii rezonabile şi să faci tot posibilul pentru a paria raţional. Totodată, va trebui să ţii cont de faptul că nicio casă de pariuri nu acceptă jucători minori. Alege o casă de pariuri licențiată, de încredere, cu care să colaborezi şi analizează cu atenţie fiecare decizie, iar rezultatele nu vor întârzia să apară.

Fii atent la modul în care investeşti în acest domeniu. De asemenea, ţine cont de la bun început de faptul că minorii nu sunt acceptați de casele de pariuri, iar pentru a putea paria trebuie să ai minim 18 ani împliniți.

Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc a aprobat acordarea către Betfair International Plc a licenței de organizare a jocurilor de noroc nr. L1160655W000329, valabilă pentru o perioadă de 10 ani din data de 1 Septembrie 2016 până la 31 August 2026

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Cum te ajută un credit online rapid, atunci când vrei să faci o investiție?
(P) Cum te ajută un credit online rapid, atunci când vrei să faci o investiție?

Ocaziile de neratat apar în viață pe neașteptate și nu de puține ori suntem nevoiți să renunțăm la anumite achiziții din lipsa banilor.

(P) Mobexpert Black Friday 2022: peste 41.000 de comenzi. Mobilierul fabricat în România rămâne în topul preferințelor
(P) Mobexpert Black Friday 2022: peste 41.000 de comenzi. Mobilierul fabricat în România rămâne în topul preferințelor

La finalul campaniei Black Friday 2022, Mobexpert, cel mai mare retailer de mobilier din România, a înregistrat peste 41.000 de comenzi, online și în magazine, iar valoarea totală a acestora a crescut cu 13% comparativ cu anul trecut.  

(P) Spatii comerciale de vanzare Alba Iulia
(P) Spatii comerciale de vanzare Alba Iulia

În ultimii 10 ani, interesul românilor pentru piața de capital a scăzut în raport cu cel față de investițiile în produsele imobiliare.

Recomandări
Statul pune piedici finanțărilor UE. Cum era o școală din Călărași să piardă bani europeni din cauza unui leu
Statul pune piedici finanțărilor UE. Cum era o școală din Călărași să piardă bani europeni din cauza unui leu

Un miliard de euro ne dă Uniunea Europeană ca să digitalizăm învățământul. Pentru că, în câțiva ani, aproape fiecare loc de muncă va cere abilități digitale.

Bogdan Aurescu: Suedia susține aderarea României la Spațiul Schengen
Bogdan Aurescu: Suedia susține aderarea României la Spațiul Schengen

Ministrul român de Externe, Bogdan Aurescu, a anunțat, luni seara, pe Twitter că Suedia susține aderarea României la Spațiul Schengen.

Cecenii mai puțin cunoscuți: Luptă pentru Ucraina ascunzându-și identitatea de frica represaliilor asupra familiilor
Cecenii mai puțin cunoscuți: Luptă pentru Ucraina ascunzându-și identitatea de frica represaliilor asupra familiilor

Când vine vorba despre cecenii din Ucraina avem tendința de a ne gândi la Ramzan Kadîrov, liderul Ceceniei, dar există și o categorie mai puțin cunoscută: cecenii care luptă pentru țara lui Volodomir Zelenski.