(P) Cele mai importante motive pentru a paria online

Dată publicare: 16-03-2021 15:50
Dată actualizare: 16-03-2021 15:59


betfair

Persoanele care sunt interesate de pariuri sportive, ar trebui să se documenteze cu privire la cele mai bune medii în care să parieze. Pariurile online sunt din ce în ce mai căutate şi vin cu o serie de avantaje demne de luat în considerare.

Primele pariuri la Betfair, conform statisticilor, sunt tot cele online, iar motivele sunt prezentate în acest articol.

1. Poţi paria oricând şi de oriunde

Probabil unul dintre principalele avantaje ale pariurilor online este faptul că online poţi să plasezi orice fel de pariu, la orice oră, indiferent de unde te afli. Acest aspect este extrem de important în special dacă te decizi să pariezi pe meciurile live şi dacă vezi oferte foarte bune, care te atrag. În momentul în care vezi o ofertă online nu mai trebuie să ajungi la casa de pariuri pentru a paria, este suficient să intri online. De asemenea, poţi să pariezi atât de pe site-ul caselor de pariuri, cât şi din aplicaţiile site-urilor de pariuri instalate pe telefon. Astfel, poţi să pariezi de oriunde şi oricând fără să fii constrâns de spaţiu şi de timp.

2. Pariurile online au bonusuri interesante

Agenţiile de pariuri în locaţii fizice nu au bonusuri la fel de mari pentru momentul în care pariezi fizic, iar multe dintre ele nu au bonusuri deloc. În schimb, atunci când alegi să pariezi online, după înregistrare vei primi un bonus cu siguranţă, indiferent de casa de pariuri la care pariezi. Pe lângă bonusul pe care îl primeşti la prima înregistrare, există şi alte promoţii şi bonusuri periodice, uneori chiar săptămânale, pe care le poţi obţine. Pentru a beneficia de astfel de bonusuri ai nevoie doar de un cont pe care să îl deschizi la pariuri sportive. Bonusurile pot să înceapă de la câteva sute de lei, dar sunt şi situaţii în care ajung până la câteva mii de lei, în funcţie de casa de pariuri la care îţi faci cont. Fiecare casă de pariuri are anumite condiţii pentru ca bonusurile să fie obţinute, însă acest aspect nu ar trebui să reprezinte o piedică în calea pariorilor, mai ales în cazul celor consecvenţi.

Poţi paria live sau streaming

La casele de pariuri online poţi să pariezi live sau poţi să urmăreşti meciurile şi să pariezi în timpul lor. Aceste avantaje nu sunt posibile la casele de pariuri fizice şi astfel, un beneficiu important pentru care să alegi să pariezi online este posibilitatea de a paria oricând, pe orice tip de meci, chiar şi în timp ce meciul se desfăşoară, în funcţie de modul în care evoluează.

Este important ca atunci când alegi să pariezi, să iei decizii rezonabile şi să faci tot posibilul pentru a paria raţional. Totodată, va trebui să ţii cont de faptul că nicio casă de pariuri nu acceptă jucători minori. Alege o casă de pariuri licențiată, de încredere, cu care să colaborezi şi analizează cu atenţie fiecare decizie, iar rezultatele nu vor întârzia să apară.

Fii atent la modul în care investeşti în acest domeniu. De asemenea, ţine cont de la bun început de faptul că minorii nu sunt acceptați de casele de pariuri, iar pentru a putea paria trebuie să ai minim 18 ani împliniți.

Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc a aprobat acordarea către Betfair International Plc a licenței de organizare a jocurilor de noroc nr. L1160655W000329, valabilă pentru o perioadă de 10 ani din data de 1 Septembrie 2016 până la 31 August 2026

Sursa: Pro TV

Tags: betfair,


VIDEO PROTVPLUS.RO