Podcast ”România, știi bine”, episodul 22. Imagini nedifuzate la TV cu Ovidiu Tender

Ultima actualizare: 19-11-2019 12:23

Podcast ”România, știi bine”, episodul 22. Povestea averii lui Ovidiu Tender este doar una dintre cele care au fost clădite în tranziția României de la comunism la piața liberă. 

Tender a oferit unele detalii despre creșterea afacerilor sale în interviul pe care i l-a acordat lui Cosmin Savu, dar, chiar și așa, rămân destule întrebări.

Care sunt până la urmă relațiile sale cu personaje din serviciile de informații ale României? Și dacă ... sau cum a profitat de ele?

Cum explică publicului ascensiunea direct în birourile puterii de la București? Care sunt dedesubturile participării sale la privatizarea celei mai mari companii românești, Petrom?

Cum și dacă au funcționat achizițiile și investițiile făcute de Tender în legătură cu statul român?

Marți, de la ora 11.00, ați putut urmări noul nostru podcast online, cu detalii din spatele discuției lui Cosmin Savu cu Ovidiu Tender și cu fragmente de interviu nedifuzate în ediția de duminică - LIVE pe stirileprotv.ro, pe www.protvplus.ro, pe canalul de YouTube "Romania, te iubesc!" și pe paginile noastre de Facebook: ”România, te iubesc! și Știrile Pro TV.

 Toate podcast-urile ”România, știi bine!” pot fi ascultate și descărcate gratuit de pe romaniastiibine.podbean.com

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO