(P) VreauMobila.ro – magazinul tau de mobila, saltele, canapele si scaune


Ultimul update: Sambata 13 Octombrie 2012 03:18
Data publicarii: Luni 12 Decembrie 2011 16:51
Categorie: Stiri Economice
VreauMobila.ro

Daca intampini probleme cu mobilarea apartamentului tau sau iti doresti mobila personalizata, atunci cea mai simpla solutie pentru problemele tale este mobila la comanda.

Daca iti imaginezi mobila intr-o anumita culoare, realizata dintr-un anumit material si la o dimensiune potrivita, atunci decorarea locuintei tale cu mobila standard nu reprezinta o optiune. In schimb, mobila la comanda se fabrica in functie de preferintele si nevoile tale.

Magazinul online de mobila VreauMobila.ro te ajuta sa iti proiectezi mobilierul dupa dimensiunile, nuantele si materiale pe care ti le doresti, totul raportat la bugetul pe care il poti aloca.

Pentru a-ti pune amprenta si mai mult asupra spatiului, poti veni cu schite sau materiale pe care echipa VreauMobila.ro sa le foloseasca pentru a-ti realiza mobila mult dorita. Impreuna cu unul dintre consultantii magazinului vei putea valorifica spatiul ce urmeaza a fi decorat.

Pe langa consiliera grauita de care vei beneficia, consultantul va face masuratorile necesare pentru a stabili care sunt etapele in realizarea mobilierului. Adaptarea bugetului tau reprezinta un alt avantaj de care te vei bucura atunci cand optezi pentru mobila la comanda.

De asemenea, magazinul online VreauMobila.ro iti pune la dispozitie un numar mare de produse: de la saltele, canapele, scaune la produse electrocasnice si toate la un singur click distanta. Cu ajutorul site-ul www.vreaumobila.ro ai posibilitatea de a-ti mobila si decora locuinta complet.


 

FULLSCREEN
(P) VreauMobila.ro – magazinul tau de mobila, saltele, canapele si scaune
  • /

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO