Peste 50 de "zombie" au iesit la suprafata pe lacul Michigan din SUA, dupa o furtuna. Reactia autoritatilor. VIDEO

Ultima actualizare: 11-11-2014 06:45
zombie

Mai bine de 50 de creaturi-zombie au iesit la suprafata unui lac, iar autoritatile, care se afla in alerta de aproximativ o saptamana, se chinuie sa recupereze incarcatura misterioasa.

Scenariul, desprins parca dintr-un film de groaza, este cat se poate de real. Totul se ptrece pe Lacul Michigan, din Statele Unite ale Americii, acolo unde, pe 31 octombrie, in noaptea de Halloween, un vas la bordul caruia se aflau mai multe elemente de butaforie s-a scufundat, scrie Huffington Post.

Incidentul s-a petrecut din cauza valurilor de sase metri cauzate de rafalele de vant puternic care batea cu peste 100 de kilometri pe ora. Nici containerul in care se aflau zeci de creaturi-zombie nu a scapat de furia naturii. De fapt, locul era una dintre atractiile turistice plutitoare de groaza amenajate pe Lacul Michigan.

“A fost chinuitor sa vezi cum munca unor oameni s-a spulberat intr-o clipita”, a declarat John LaFlamboy, proprietarul firmei de costume, care a estimat paguba la cateva sute de mii de dolari.

Dupa ce “casa bantuita”, asa cum era cunoscut complexul de pe vasul care s-a scufundat, a fost distrusa, oficialitatile au inchis si restul destinatiilor din zona, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, informeaza publicatia Chicago Tribune. 

Sursa foto: HuffingtonPost.com

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO