Masina perfecta pentru fanii serialului Walking Dead. Are chiar si sisteme anti-zombie

Dată publicare: 26-06-2014 14:30
Dată actualizare: 29-06-2014 07:05


Hyundai Walking Dead

Hyundai a lansat un model special - o editie aniversara la 10 ani de la publicarea primelor benzi desenate „The Walking Dead”.

Coreenii nu sunt cei mai spectaculosi in promovarea masinilor, insa acum au prins o perioada buna, fiind sponsori la Campionatul Mondial din Brazilia. Cu atat de multa reclama peste tot in lume in zilele astea, Hyundai incearca inca o lovitura: o editie speciala Walking Dead.

Masina este un SUV ix35 (Tucson in SUA) pe care il stim toti, dar cu mici schimbari de stil care ii trimit pe clienti direct in universul faimosului serial cu zombie. Vopseaua se numeste Ash Black si atat afara, cat si inauntru apar niste tuse rosii-horror. ix35 4x4 Walking Dead”vine cu portbagaj pentru extrabagaje in caz de forta majora, logo-uri si monograme cu titlul serialului.

In caz de situatii apocaliptice, Hyundai a pus in portbagaj o trusa de supravietuire, Zombie Suvival Kit, care pe landga dotarile standard din trusa medicala contine si energizante, provizii de apa, pungi pentru deseuri toxice si alte gadgeturi utile in caz de apocalipsa zombie. Soferul are si un buton special de SOS prin care poate sa cheme ajutoare. Motorul este benzina 2 litri si scoate 180 de cai putere. Este o variant speciala pentru SUA.

Serialul TV The Walking Dead a ajuns la sezonul 5 si este o ecranizare a benzilor desenate cu acelasi nume, scrise prima oara acum 10 ani de catre Robert Kirkman. Fanii sai stiu foarte bine ce rol importanta au jucat de-a lungul episoadelor masinile Hyundai Tucson, care supravietuiesc si celor mai dure confruntari cu zombie.

Dan Alexandru Banu / editor www.incont.ro

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO