Peste 50 de companii isi prezinta ofertele de munca la “Zilele Carierei”, targ destinat tinerilor

23-10-2013 10:47


zilele carierei

 Targul de joburi “Zilele Carierei”, organizat de Universitatea Politehnica, se desfasoara in perioada 23-24 octombrie 2013, la Timisoara.

 Evenimentul, ajuns la a treia editie, este destinat studentilor si absolventilor UPT, dar si companiilor si institutiilor interesate sa ofere oportunitati de cariera tinerilor.

Astfel, in zilele de 23 si 24 octombrie, la etajul I de la Restaurantul Universitar Politehnica (Complexul Studentesc) sunt asteptate sa participe peste 50 de companii nationale si internaţionale care vor expune la standuri, oferte de cariera pentru studenţi si absolventi (oferte de practica, oferte de locuri de munca precum si alte posibilitati de colaborare).

In cadrul targului, toti cei interesati sunt invitati sa participe si la prezentarile companiilor care vor avea loc in sala de conferinte, aflata in apropierea standurilor.

Dupa cele doua in care companiile isi prezinta oferta, se vor organiza vizite la sediul acestora. Cei interesati se vor putea inscrie direct la standurile companiilor.

Programul Zilelor Carierei va mai cuprinde workshop-uri tehnice si training-uri pentru pregatirea portofoliului de angajare.

Atat miercuri, cat si joi, targul va fi deschis in intervalul orar 10:00 si 17:00.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO