O tanara plictisita de viata a dat peste marea iubire dupa ce a luat autobuzul. Povestea ei e best-seller

Ultima actualizare: 27-02-2014 07:01

Criticul literar Dan C. Mihailescu prezinta la "Omul care aduce cartea" un roman plin de erotism si de rafinament: "Niciodata impreuna" al scriitoarei americane J. A. Redmerski

 Romanul de dragoste “The Edge of Never”, tradus la Editura Trei sub titlul “Niciodata impreuna”, a devenit best-seller in Statele Unite, fiind recomandat de New York Times si USA Today. Dan C. Mihailescu explica la “Omul care aduce cartea” de ce opera tinerei scriitoare J. A. Redmerski i-ar putea cuceri si pe romani, cu toate ca, pentru o carte de acest gen, e mai degraba saraca in scene fierbinti. Din video puteti afla si la ce pagina apare prima scena de acest fel, ca sa nu rasfoiti degeaba.

O idila cum i-ar fi placut si lui Mircea Eliade”, spune Dan C. Mihaiescu despre “Niciodata impreuna”, despre care afirma ca este “un roman de un rafinament si chiar de o perversitate, extraordinara”. Iar daca nu va deranjeaza spoilerele, din inregistrarea emisiunii “Omul care aduce cartea” puteti afla si ce lovituri de teatru apar in roman.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO