S-a ales cu o bataie zdravana, dupa ce si-a acuzat sotul de infidelitate!


Ultimul update: Sambata 30 Iunie 2012 18:58
Data publicarii: Miercuri 24 Septembrie 2008 00:00
Categorie: Timisoara
masina politie

O tanara de 21 de ani, din Timis, a indraznit sa-si acuze sotul ca o inseala. Cand a vazut ca nu o convinge nicicum de fidelitatea lui, omul a adus ca argument o bata de baseball, cu care a lovit-o fara mila.

Mihaela si Cornel s-au casatorit in 2005, imediat ce fata a implinit 18 ani. Era deja insarcinata si si-a unit, din dragoste, destinul cu baiatul cu noua ani mai mare.

In ultima jumatate de an, lui Cornel i-ar fi fugit ochii dupa o vecina de nici 18 ani si conflictele in familie s-au tot ascutit.

M-a dus acasa, m-a batut, a vrut sa ma tunda cu cutitul. Cu bata de baseball a dat in mine. A zis ca nu mai face fata cu pumnii si a inceput sa dea cu parul in mine.
Femeia batuta de sot
Mihaela si-a luat copilul si s-a intors in casa parinteasca, dar a platit scump pentru asta. Plina de sange si speriata, tanara a mers intr-un suflet la politie, de unde a fost trimisa la Timisoara, la Spitalul Municipal.

Tanara o sa depuna plangere la politie imediat ce va iesi din spital, iar sotul ei ar putea fi acuzat de vatamare corporala grava. Mihaela este hotarata sa divorteze, pentru a-si creste baietelul in liniste.

Sursa: Pro TV

La 80 de ani si-a omorat sotia in bataie
Si-a ucis nevasta cu un singur pumn!
Şi-a omorât nevasta cu un topor, sub ochii copiilor!
Si-a ucis nevasta cu un singur pumn!
Şi-a omorât nevasta cu un topor, sub ochii copiilor!
VIDEO PROTVPLUS.RO