Jandarmul ranit in explozia de la Timisoara si barbatul din casa au murit

Ultima actualizare: 12-09-2012 10:01

Tragedie fara de sfarsit la Timisoara. Doi dintre ranitii exploziei, un barbat de 34 de ani, tata a doi copii, si un jandarm de 28 de ani, care trecea intamplator pe strada si a fost strivit de un zid prabusit, au murit miercuri dimineata, la spital.


Timp de doua zile, medicii au facut tot posibilul sa-i salveze viata barbatului de 34 de ani, tata a doi copii de 8 si 13 ani, raniti si ei in explozie. Cu arsuri pe aproape tot corpul, omul nu a mai rezistat. Fetita cea mica este si ea internata si nu se mai opreste din plans.

Rudele barbatului trebuie sa se imparta acum intre inmormantare si veghe la patul fetitei de opt ani si la cel al mamei sale, care sufera cumplit din cauza ranilor. Lucrurile nu pot ramane asa, spun apropiatii.

Lacrimi si in familia jandarmului de 28 de ani, care a avut un ghinion incredibil. Luni dimineata se ducea la serviciu si a trecut pe langa casa care a sarit in aer. A fost prins sub un zid naruit. Impresionati, colegii lui strang bani sa-i doneze familiei.

Barbatul a avut arsuri pe mai mult de 90% din suprafata corpului, iar medicii i-au dat de la inceput sanse mici de supravietuire. Miercuri dimineata, organismul barbatului a cedat si tanarul a murit.

Baiatul de 13 ani a fost, se pare, cel mai norocos. El a fost externat de medici marti.

Vinovatul pentru producerea exploziei nu a fost gasit. In timp ce ancheta merge greu, rudele cer sa se faca dreptate. Pompierii spun ca deflagratia s-a produs din cauza unui racord defect in casa care a explodat. Compania de gaze sustine ca niste muncitori care lucrau la reteaua de apa au atins si conducta de gaz de pe strada. Ancheta a fost preluata de procurori.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO