Si-a omorat bunica ca sa se razbune pentru bataile primite in copilarie

10-11-2008 00:00


Crima intr-o localitate din Arges unde un tanar si-a ucis cu sange rece bunica, desi il crescuse de mic.


Cumplita intamplare a iesit la iveala duminica seara, cand nepotul s-a dus la vecini sa spuna ca bunica lui e grav bolnava. Pana au sosit ajutoarele, batrana de 77 de ani si-a dat duhul.

Medicii legisti au costatat ca femeia a murit sufocata, dar nu din cauze medicale. Fusese stransa de gat. Primul luat la intrebari a fost chiar nepotul femeii, care locuieste in aceeasi casa cu batrana. Barbatul a recunoscut ca si-a omorat bunica, dar da vina pe alcool.

Era o femeie puternica! Si rea! Foarte rea, infiorator de rea. El n-a indraznit o data sa ridice palma la ea. Dar ea-l batea !
Aura Sevcenco, vecina
Oamenii care ii cunosc bine pe amandoi o plang pe femeie si spun ca si-a sacrificat viata pentru nepot, dar sunt si multe voci care spun ca tocmai ea l-a transformat intr-un monstru. L-a batut crunt in copilarie, iar acum, ajuns la 32 de ani, omul s-a razbunat. Femeie apriga, bunica il mai pocnea si acum cu batul, spun vecinii, care au declarat si ca nepotul are probleme psihice din cauza batailor primite in copilarie de la bunica lui.

Barbatul va fi supus si unei expertize psihiatrice, in urma careia se va stabili daca a avut discernamant cand si-a omorat bunica. In cazul in care medicii vor stabili ca a ucis-o cu buna stiinta, barbatul ar putea fi condamnat la 25 de ani de inchisoare.

Tags: crima, nepot, bunica, arges,

VIDEO PROTVPLUS.RO