Un baiat de 11 ani s-a oparit in timp ce le facea de mancare fratilor sai!


Ultimul update: Sambata 05 Mai 2012 13:02
Data publicarii: Luni 06 Octombrie 2008 00:00
Categorie: Iasi

Copilul, din judetul Vaslui, a ajuns la spital dupa ce un vas cu apa clocotita a cazut peste el. Baiatul se chinuia sa le faca de mancare fratilor sai mai mici. Asa au aflat medicii povestea lui trista.


In timp ce mama sa munceste cu ziua prin sat, el poarta pe umeri toate responsabilitatile, acasa. Induiosati, doctorii au anuntat Directia pentru Protectia Copilului.

In timp ce copilul e in spital, mama lui ridica din umeri. Trebuie sa munceasca, sustine femeia, pentru ca in timp, ce ea si cei doi copii mai mari sunt plecati la munca, nu e nimeni care sa aiba grija de casa. Asa ca toata responsabilitatea cade pe umerii baietelului de 11 ani. Acum, insa, s-a ranit grav cand a incercat sa le faca de mancare celor trei frati mai mici. Vecinii l-au auzit pe copil tipand si au chemat salvarea.

Povestea trista a celor celor sase copii a ajuns acum in atentia autoritatilor. Cei de la Directia pentru Protectia Copilului a deschis o ancheta si, daca vor stabili ca mama isi exploateaza copiii, ea risca sa-si piarda drepturile de parinte. Cel mai mic dintre frati are doar opt luni.

A ajus la spital, dupa ce s-a oparit la cazanul de fiert tuica!
Mutilata pe viata, dupa ce a cazut intr-o oala cu apa clocotita
VIDEO PROTVPLUS.RO