Si-au rapit copilul din centrul de plasament!


Ultimul update: Sambata 14 Aprilie 2012 08:08
Data publicarii: Joi 02 Octombrie 2008 00:00
Categorie: Buzau
masina politie

Baietelul de doi ani din Buzau statea in centru inca din primavara, pentru ca parintii lui nu au domiciliu. Dupa ce au disparut cu el, cei doi au fost dati in consemn.


Mama copilului are 30 de ani, este somera si, in acelasi timp, mama unui alt copil dintr-o relatie anterioara. O fetita de 11 ani aflata, la randul ei, in plasament. Tatal este cu sase ani mai mic si fara loc de munca. Impreuna au pus la punct o rapire cat se poate de simpla.

Mama a luat haine noi pentru baietel. A mers la centrul la care era ingrijit si i-a cerut unei asistente sa il imbrace. Femeia s-a supus. I-a adus apoi copilul sa-l vada. O mutare deloc inspirata: in secunda doi, tatal a sarit gardul si l-a smuls pe cel mic.

Imediat, tinerii au fost dati in consemn la frontiera. Misiunea anchetatorilor parea una imposibila: niciunul dintre ei nu avea domiciliul stabil. Iar cei care i-au vazut intamplator nu au venit cu prea multe detalii.

Totusi, dupa aproape 48 de ore, femeia si iubitul ei au fost reperati in localitatea in care stau parintii barbatului. Fara copil, insa. Politistii i-au adus la Buzau pentru audieri.

Oamenii legii au banuit ca baietelul a ramas ascuns in aceeasi localitate, asa ca au cerut ajutorul politistilor comunitari. Vineri seara au fost anuntati ca acesta a fost gasit. Copilul va ajunge inapoi in centrul de plasament. Iar mama si tatal sau vor fi cercetati pentru nerespectarea masurilor privind incredintarea minorului, acuzatie ce ii poate trimite trei ani dupa gratii.

Sursa: Pro TV

Fata de etnie roma, rapita de iubitul ei, care ii este si var primar!
Rapire in gluma in Timisoara!
Alerta in Craiova, dupa ce o tiganca de 16 ani a fost rapita!
Rapire in gluma in Timisoara!
Alerta in Craiova, dupa ce o tiganca de 16 ani a fost rapita!
VIDEO PROTVPLUS.RO