Smartphone-urile vor putea sa depisteze falsurile. Accesoriul care iti spune daca o geanta Louis Vuitton este originala

Ultima actualizare: 16-11-2014 07:02
lentila de smartphone care depisteaza falsurile

Vesti proaste pentru fabricantii de produse piratate: o companie din Japonia lucreaza la o tehnologie infailibila de depistare a falsurilor

Compania japoneza NEC a anuntat ca este pe cale sa lanseze pe piata o lentila pentru camerele de pe smartphone-uri care sa permita identificarea produselor de lux originale. Tehnologia se bazeaza pe “amprenta de identificare a obiectelor” – adica pe micile detalii pe care imitatiile nu le au si pe care lentila, cu o putere de marire extrem de buna, le poate surprinde.

De pilda, celebrele genti Louis Vuitton, cel mai copiat accesoriu de lux, au un tip unic de fermoare si cusaturi. Inainte de a va cumpara geanta, o fotografiati cu smartphone-ul dotat cu lentila speciala inainte de a cumpara geanta iar detaliile vor fi comparate cu cele din baza de datea producatorului. In cateva secunde veti afla astfel daca e sau nu un Louis Vuitton autentic.

"Atentie! Ai descarcat continut piratat". Mesajul pe care l-ar putea primi cei care fac piraterie online

Lentila nu e destinata doar cumparatorilor obisnuiti, ci mai ales magazinelor, care astfel pot afla daca nu au cumparat fara sa vrea produse piratate. Compania NEC promite ca va fi gata pana in aprilie 2015, spre bucuria celor care se tem ca risca sa cumpere piraterii.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO