O companie IT a gasit mesajul perfect de Craciun. Cand angajatii l-au citit, au ramas fara cuvinte

Ultima actualizare: 19-12-2014 06:59
plic scrisoare

Un angajat Apple a primit o scrisoare emotionanta odata cu darul de sfarsit de an

In fiecare an, cei de la Apple le ofera angajatilor cadouri speciale pentru a le multumi pentru eforturile depuse. Anul acesta, angajatii au primit un ghiozdan Incase customizat cu logo-ul Apple. Cei de la 9to5Mac au prezentat imagini cu cadoul, dar si un mesaj primit de unul dintre angajatii Apple.

Pe langa ghiozdan, care costa in mod normal 60 de dolari, dar versiunea customizata ajunge pe eBay la 99$, in pachet se afla si o scrisoare. Iar continutul emotionant al acesteia a devenit rapid viral pe Internet.

"Acesta este cadoul nostru catre tine. Dar nu se compara cu ce ne-ai oferit tu. De ce este nevoie sa oferi un cadou? Este nevoie de atentie. Compasiune. Si, uneori, sacrificarea propriului timp, talentul tau si inima ta.

Acestea sunt cadourile pe care le oferi tu: blandete, cunostinte, umor si rabdare. Le oferi cand iti acoperi un coleg pentru ca acesta sa poata sa aiba o mica pauza meritata. Cand trimiti un email pentru ca apreciezi o treaba bine facuta. Sau cand cumperi o cafea in plus pentru un prieten inainte sa vii.

Oferi aceste cadouri indiferent daca e inceputul sezonului sau sfarsitul unei zile foarte lungi. O faci din nou, si din nou, si din nou.

Produse incredibile sunt create la Cupertino [n. red. sediul companiei Apple]. Momente incredibile sunt create de tine. Aceste momente sunt cadoul tau in sezonul cadourilor - catre clienti, catre echipa ta si catre lume.

Iti multumim"

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO