iLikeIT. Demonstratie spectaculoasa in direct. Sistemul prin care elevii pot asista de la distanta la cursuri

Ultima actualizare: 18-12-2014 07:05

In viitor, elevii vor putea participa la cursuri de oriunde din lume cu tehnologii noi si spectaculoase. Cum ar fi tabla inteligenta sau sistemele de educatie din Cloud.

Poate suna sofisticat, dar devine interesant pe masura ce vezi cum se foloseste. Vorbim astazi despre tehnologii de invatat de la distanta. Posibilitatile sunt nelimitate atunci cand lucrezi cu invatamantul in Cloud, cu o tabla inteligenta

Invitatii din studio au demonstrat cum se poate derula o lectie virtuala. Scopul este aducerea in acelasi spatiu virtual a persoanelor aflate la distanta. Exista multe situatii in care copiii nu au acces la educatie, iar cu acest software pot fi pusi in aceeasi clasa virtuala.

LiveStudies este o platforma educationala inovativa la nivel mondial, care foloseste o tehnologie baza pe Cloud, ce creeaza o clasa virtuala la care se adauga interactiune si colaborare intre participanti.

Elementul de inovatie este faptul ca elevii de oriunde din lume pot accesa profesori de calitate si pot interactiona si colabora intre ei ca si cum ar fi fata in fata.

Softul are instrumente cu care profesorii sunt familiari, multipagina, integrare cu PowerPoint, Dropbox si YouTube. Are text recognition si search in timp real pe internet, se pot lua notite pe poze si pe video-uri, tot cursul se salveaza ca un film sau ca un pdf.

Softul este disponibil pentru Windows 7, Windows 8 tablete si iPad. Aplicatia este dezvoltata integral in Romania. iar tehnologia este patentata in SUA.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO