iLikeIT. Aplicatiile care te transforma intr-un regizor de succes. Cum sa faci un film de Oscar folosind doar un deget

Ultima actualizare: 19-12-2014 06:59

Filmuletele de vacanta pot deveni un clip extrem de reusit cu putin talent, cateva clipuri si aplicatii destepte

Toti avem prin telefon sau tableta filmulete din vacanta. Ce facem insa cu ele dupa aceea? Cum ne folosim telefonul, tableta sau calculatorul ca sa facem impresie cu inregistrarile de familie?

Windows Movie Maker nu mai vine cu sistemul de operare ca pana acum, ci trebuie descarcat. E simplu de folosit si va permite sa montati filmulete. Windows Movie Maker e destinat insa celor care stiu sa foloseasca un calculator, mai putin insa fanilor dispozitivelor mobile.

Magisto e o aplicatie cu care puteti realiza filmuletefoarte simpatice folosind clipurile pe care le aveti deja in smartphone sau tableta. Nu e foarte sofisticat atunci cand e vorba de montaj, insa va face niste finaluri extrem de spectaculoase, pentru care in mod normal ati avea nevoie de o echipa de editori video si animatori.

Pentru calculator mai exista Avidemux, pe PC, sau iMovie, pe Mac- dar nu vine standard pe calculator, ci trebuie sa il descarcati. E gratuit daca aveti un calculator cumparat in ultimii doi ani.

KineMaster e un pic mai complicat, dar va permite nu doar sa lipiti mai multe clipuri video, dar si sa adaugati voce pe ele. Daca aveti iPhone sau iPad, Clips e o alta aplicatie de editare video pentru incepatori, dar cu functionalitati extrem de profesioniste. Fly va permite sa inregistrati filmuletele direct in aplicatie si apoi sa le montati cu un singur deget pe touchscreen.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO