Facebook ar putea impune restrictii pentru postari. Cum te-ai putea razgandi inaintea a posta lucruri stanjenitoare

Ultima actualizare: 18-12-2014 07:05
yoda

Reprezentantii Facebook iau in calcul dezvoltarea si implementarea unui sistem prin care utilizatorii sa nu poata posta, atunci cand sunt in stare de ebrietate.

Yann LeCun, seful departamentului Inteligenta Artificiala al Facebook, a spus ca vrea sa dezvolte un "asistent" care sa isi dea seama cand vrei sa postezi un selfie de la o petrecere, pe care n-ai vrea sa-l vada rudele, si sa te opreasca, potrivit Wired.

"Va fi o postare publica. Esti sigur ca vrei ca seful si mama ta sa vada asta?", ar fi mesajul pe care sistemul l-ar afisa automat, inainte de postare. De asemenea, Facebook ar putea implementa si notificarea utilizatorului, atunci cand un necunoscut posteaza o poza cu el, fara acordul celui din poza.

Aceasta noua schimbare vine la putin timp dupa dezbaterea privind butonul de "dislike". Mark Zuckerberg a declarat ca se lucreaza la introducerea unor noi optiuni pentru utilizatori, insa ca butonul de "dislike" nu se numara printre acestea. Zuckerberg a explicat ca o asemenea optiune nu ar aduce niciun avantaj si ca ar promova negativismul.

Citeste si: Mark Zuckerberg vorbeste in premiera despre introducerea butonului de "dislike" pe Facebook. Ce modificari vor aparea

 

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO