HTC a lansat noul One M9. Are camera de 20MP, design unic pentru un smartphone si vine in 4 variante

01-03-2015 10:44

yoda.ro

Noul One M9 a fost lansat. Telefonul va avea o camera de 20MP, design unic pentru un smartphone si vine in 4 variante.

Citeste in articol:
► HTC One (M9) a fost lansat la Barcelona
► Telefonul are o camera principala de 20MP si una de 4UltraPixel
► Procesorul este Qualcomm Snapdragon 810

Lansarea noului One M9, LIVETEXT:

- A inceput evenimentul de la Barcelona organizat cu ocazia lansarii telefonului! CEO-ul HTC, Peter Chou, se afla pe scena.

- Drew Bamford, lead software designer, l-a urmat pe scena. El a confirmat faptul ca telefonul vine cu Qualcomm Snapdragon 810 "cel mai puternic de pe piata" in acest moment. In plus, vine si cu Sense7. Telefonul va avea o camera de 20MP si HTC One (M9) vine si cu un soft pentru editarea pozelor. Camera pentru selfie capteaza si mai mult lumina decat in cazul altor camere.

- HTC pune accentul pe sunet, venind cu 5.1 Surround Boom Sound - in plus, te poti conecta foarte rapid la alte sisteme din casa. Telefonul va veni in 4 culori - auriu, alb, gri si roz

CLICK AICI pentru PRIMUL CLIP CU TELEFONUL SI SPECIFICATIILE COMPLETE

Cei de la HTC au fost loviti in ultima saptamana de asa-zisele 'leak-uri' - clipuri cu telefonul ce urmeaza sa fie lansat in aceasta dupa-amiaza la Barcelona, HTC One (M9). Dupa ce in urma cu cateva zile aparuse un clip promotional cu telefonul, de data aceasta este vorba de un clip 'hands-on'.

In acest clip, noul One (M9) este in partea din stanga, One (M9) se afla in centru si originalul One e in dreapta.

In imaginea care arata spatele telefonului, One (M9) este in dreapta si One (M7) in stanga - se observa cu usurinta faptul ca HTC a renuntat la Duo Camera pentru One (M9), inlocuind shooter-ul UltraPixel cu un senzor high-res. Camera UltraPixel a ramas in partea din spate.

In ceea ce priveste specificatiile, zvonurile vorbeste despre un display de 5 inch 1080p, o camera principala de 20.7MP si una secundara de 4 UltraPixeli, 3GB de RAM, 32GB spatiu de stocare, procesor pe 64 biti Qualcomm Snapdragon 810 - octa-core cu 4 nuclee 2GHz Cortex-A57 si 4 nuclee 1.5GHz Cortex-A53.

Sursa: Pro TV