Joi, la Bucuresti, incepe cel mai amplu festival dedicat internetului si impactului tehnologiei in business. Cum poti ajunge

Ultima actualizare: 17-06-2017 07:16
iCEE.fest 2017

Cel mai important festival dedicat tehnologiei digitale si Internetului din regiune, Interactive Central and Eastern Europe Festival, are loc la Bucuresti incepand de joi, 15 iunie.

iCEE.fest s-a extins, ajungand la 6 scene plus o zona outdoor, si la 12 linii de continut plus concerte live, spectacole de standup comedy si prezentari amuzante.

• Ziua 1 (Joi, 15 iunie) este descrisa aici.
• Ziua 2 (Vineri, 16 iunie) este descrisa aici.

Sunt asteptati peste 3.500 de participanti din peste 10 tari din regiune care vin pentru a intalni peste 100 de companii importante din domeniul online si digital, incepand cu gigantii Google si Facebook.

Majoritatea companiilor globale, incepand cu Google si Facebook, continuand cu The New York Times, Shazam, Yahoo, Lad Bible, AOL, TripAdvisor, NewsDeeply, Xaxis si multi altii (peste 120 de nume, in total) vor fi la Bucuresti incepand de maine.

IMPORTANT: Biletele nu se mai vand online azi, pentru a evita aglomeratia, dar se pot solicita prin email (tickets @ iceefest.com) sau prin formularul publicat chiar pe prima pagina a site-ului oficial: http://www.iceefest.com

Mai multi speakeri cunoscuti din domenii diverse vor urca pe scenele festivalului: Shafi Ahmed - primul chirurg care a folosit realitatea virtuala intr-o operatie, Dave Birss – creativul care imbina muzica si neuromarketingul, Chris Skinner – expert global in impactul tehnologiei in transformarea sistemului financiar-bancar sau Alex Khan – cea mai influenta persoana in social media din Germania si multi altii (lista completa este aici).

Studentii si elevii interesati beneficiaza de 50% discount la toate categoriile de bilete iar 10% din valoarea incasarilor va fi donata proiectului Copaceni Tech House, menit sa ajute copiii cu boli grave sa se bucure de cele mai noi tehnologii.

Festivalul are loc in 15 si 16 iunie, la Grand Cinema Digiplex din cadrul Baneasa Mall, in parteneriat cu Orange. Printre partenerii iCEE.fest 2017 se mai numara XAXIS, BCR, Volkswagen, EY, NN si Carrefour

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO