Joi, la Bucuresti, incepe cel mai amplu festival dedicat internetului si impactului tehnologiei in business. Cum poti ajunge

iCEE.fest 2017

Cel mai important festival dedicat tehnologiei digitale si Internetului din regiune, Interactive Central and Eastern Europe Festival, are loc la Bucuresti incepand de joi, 15 iunie.

iCEE.fest s-a extins, ajungand la 6 scene plus o zona outdoor, si la 12 linii de continut plus concerte live, spectacole de standup comedy si prezentari amuzante.

• Ziua 1 (Joi, 15 iunie) este descrisa aici.
• Ziua 2 (Vineri, 16 iunie) este descrisa aici.

Sunt asteptati peste 3.500 de participanti din peste 10 tari din regiune care vin pentru a intalni peste 100 de companii importante din domeniul online si digital, incepand cu gigantii Google si Facebook.

Majoritatea companiilor globale, incepand cu Google si Facebook, continuand cu The New York Times, Shazam, Yahoo, Lad Bible, AOL, TripAdvisor, NewsDeeply, Xaxis si multi altii (peste 120 de nume, in total) vor fi la Bucuresti incepand de maine.

IMPORTANT: Biletele nu se mai vand online azi, pentru a evita aglomeratia, dar se pot solicita prin email (tickets @ iceefest.com) sau prin formularul publicat chiar pe prima pagina a site-ului oficial: http://www.iceefest.com

Mai multi speakeri cunoscuti din domenii diverse vor urca pe scenele festivalului: Shafi Ahmed - primul chirurg care a folosit realitatea virtuala intr-o operatie, Dave Birss – creativul care imbina muzica si neuromarketingul, Chris Skinner – expert global in impactul tehnologiei in transformarea sistemului financiar-bancar sau Alex Khan – cea mai influenta persoana in social media din Germania si multi altii (lista completa este aici).

Studentii si elevii interesati beneficiaza de 50% discount la toate categoriile de bilete iar 10% din valoarea incasarilor va fi donata proiectului Copaceni Tech House, menit sa ajute copiii cu boli grave sa se bucure de cele mai noi tehnologii.

Festivalul are loc in 15 si 16 iunie, la Grand Cinema Digiplex din cadrul Baneasa Mall, in parteneriat cu Orange. Printre partenerii iCEE.fest 2017 se mai numara XAXIS, BCR, Volkswagen, EY, NN si Carrefour

Citește și...
Tehnologia si Internetul revolutioneaza sistemul bancar si finantele personale. Chris
Tehnologia si Internetul revolutioneaza sistemul bancar si finantele personale. Chris "Mr. Fintech" vine la iCEE.fest 2017

Cel mai important festival de digital, tech si Internet din regiune, iCEE.fest 2017 lanseaza anul acesta un o noua linie de continut.

Recomandări
Statul pune piedici finanțărilor UE. Cum era o școală din Călărași să piardă bani europeni din cauza unui leu
Statul pune piedici finanțărilor UE. Cum era o școală din Călărași să piardă bani europeni din cauza unui leu

Un miliard de euro ne dă Uniunea Europeană ca să digitalizăm învățământul. Pentru că, în câțiva ani, aproape fiecare loc de muncă va cere abilități digitale.

Bogdan Aurescu: Suedia susține aderarea României la Spațiul Schengen
Bogdan Aurescu: Suedia susține aderarea României la Spațiul Schengen

Ministrul român de Externe, Bogdan Aurescu, a anunțat, luni seara, pe Twitter că Suedia susține aderarea României la Spațiul Schengen.

Cecenii mai puțin cunoscuți: Luptă pentru Ucraina ascunzându-și identitatea de frica represaliilor asupra familiilor
Cecenii mai puțin cunoscuți: Luptă pentru Ucraina ascunzându-și identitatea de frica represaliilor asupra familiilor

Când vine vorba despre cecenii din Ucraina avem tendința de a ne gândi la Ramzan Kadîrov, liderul Ceceniei, dar există și o categorie mai puțin cunoscută: cecenii care luptă pentru țara lui Volodomir Zelenski.