iPhone 5S in Romania. Cand va fi disponibil in Romania iPhone 5S


Ultimul update: Vineri 13 Septembrie 2013 06:59
Data publicarii: Marti 10 Septembrie 2013 23:05
Categorie: Smart things
iphone 5s

iPhone 5S in Romania. Expertii asteapta ca noul model sa aduca imbunatatirile care au oprit vechiul model iPhone 5 sa fie cu adevarat un hit pe piata.

iPhone 5S in Romania. Apple a prezentat marti si iOS 7, noua versiune a sistemului de operare instalat pe iPhone-uri, iPad-uri si alte produse.

Atat iPhone 5S, cat si 5c dispun de camera foto/video iSight de 8MP si ecran de 4 inci.

Compania a imbunataţit camera foto/video pentru iPhone 5S, care are un senzor cu 15% mai mare decat cel de pe iPhone 5.

Citeste si: Toate informatiile despre lansarea iPhone 5S si iPhone 5C

Atunci cand utilizatorii fac o fotografie, iPhone 5S realizeaza de fapt mai multe poze şi o alege pe cea mai buna. Apple susţine ca fotografiile realizate de noul model sunt comparabile cu cele realizate cu aparatele SLR.

Totodata, camera iPhone 5S va avea o funcţie de stabilizare automata a imaginilor. in plus, iPhone 5S va putea realiza clipuri in slow-motion, cu 120 de frame-uri pe secunda.

Apple va primi precomenzi pentru iPhone 5S incepand cu 13 septembrie, urmand ca din 20 septembrie 5C si 5S sa fie disponibile si in magazine.

Telefonul va fi lansat initial in SUA, Australia, Canada, Franta, Germania, Japonia, Singapore, Marea Britanie si China, iar pana in decembrie va fi disponibil in peste 100 de tari. China este inclusa pentru prima data pe lista tarilor in care Apple lanseaza produse in prima etapa.

Sursa: Pro TV