Ce spune imaginea cu Mark Zuckerberg la lansarea Samsung despre viitorul nostru: "Nu vreau sa traiesc intr-o astfel de lume"

Ultima actualizare: 26-02-2016 07:01
zuckerberg

Mark Zuckerberg, CEO-ul Facebook, a avut o aparitie surpriza in timpul evenimentului Samsung de la Barcelona. Acesta a anuntat un parteneriat intre Samsung si Facebook in ceea ce priveste Gear VR, casca de realitate virtuala.

O imagine postata pe internet chiar de catre Zuckerberg a atras mii de comentarii. Aceasta arata cum Zuckerberg a ajuns pe scena mergand printre sutele de persoane prezente la eveniment fara ca acestia sa-si dea seama deoarece aveau castile pe cap.

"Imaginea pare un afis concept pentru un nou film distopian. Un miliardar cu un zambet pe fata trecand printre dronele umane, conectate la masinarii si orbiti de masti de plastic", scriu cei de la The Verge.

Tonul este continuat si de persoanele care au comentat fotografia postata de Zuckerberg.

"Mark, nu te simti ciudat sa fii singurul care merge cu ajutorul vederii reale, in timp ce ceilalti sunt zombie in matrix?", a scris un utilizator, al carui comentariu a primit 12.350 de like-uri.

"Nu vreau sa traiesc intr-o astfel de lume. Vreau sa pot sa ating o floare si sa o miros, vreau sa pot imbratisa pe cineva si sa pot sa-i spun ca o iubesc...Vreau sa ma simt conectat intr-un mod uman", a scris un alt utilizator.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO