iLikeIT. Vloggerii, noua generatie de vedete. Mircea Bravo: "Ultimele doua revolutii s-au nascut in online"

Dată publicare: 01-04-2016 11:15
Dată actualizare: 04-04-2016 06:59


iLikeIT. Vloggerii, noua generatie de vedete. Mirc...
iLikeIT. Vloggerii, noua generatie de vedete. Mirc...

Au mai mult succes pe internet decat multi artisti sau cantareti, desi nu se ambitioneaza sa cante vreun hit. Vorbim despre noua generatie de vloggeri care aduna intr-o zi si peste un milion de fani pe paginile lor.

Daca nu ati auzit deja despre Mircea Bravo, veti afla cine este in aceasta dimineata. Si asta pentru ca este invitatul lui George Buhnici, la iLikeIT. Are 28 de ani, este absolvent al Facultatii de Drept si creaza content online de 1 an si jumatate,

Mircea spune ca “In ce priveste bunica si bunicul, ei trebuie sa stie ca eu suntun baiat care pun video-uri pe internet. Daca am o parere ca un lucru nu este in regula in societatea noastra, decat sa o spun cu subiect si predicat (situatie in care nu ma asculta nimeni) prefer sa fac un video amuzant care sa surprinda absurditate situatiei si astfel sa ajunga la mai multa lume.

Astfel, se pot naste campanii. Lumea poate interactiona cu continutul(poate comenta la video, distribui) si vazand ca sunt mai multe persoane cu aceeasi parere te poate stimula sa actionezi. Ultimele doua revolutii (Iohannis si Colectiv) s-au nascut in online. "

Mai multe despre Mircea Bravo, in video.