iLikeIT. Sfaturi pentru posesorii de iPhone. "Tips & tricks" despre ecran, Siri, email si gasirea telefonului

Ultima actualizare: 15-05-2015 07:14
iLikeIT. Sfaturi pentru posesorii de iPhone. Tips ...
iLikeIT. Sfaturi pentru posesorii de iPhone, parte...

Cei mai multi dintre noi nu ajung sa foloseasca nici o zecime din cate poate un smartphone. De aceea ne sunt atat de utile ponturile lui George Buhnici.

In aceasta editie, George a prezentat cateva "tips & tricks" pentru posesorii de iPhone.

-► Homepage curat. Incercati sa tineti curata prima pagina a ecranului telefonului si veti vedea cat de folositoare este aceasta decizie. Iar asta se face intr-un mod foarte simplu: mutand pur si simplu toate aplicatiile pe celalalte ecrane.

-► Ecran fara culori. Sa zicem ca vreti sa va impresionati prietenii. Duceti-va in meniul de "accesabilitate", care este destinat de fapt persoanelor cu deficiente, de vaz, in cazul de fata. In acest fel puteti seta ca ecranul sa fie complet gri. Puteti merge si mai departe de atat, selectand optiunea de inversare a culorilor.

 

-► Find My iPhone. Una dintre cele mai mari probleme este aceea a recuperarii telefonului, atunci cand l-am uitat undeva sau nu mai stim unde l-am pus. Intrati in "setari" --> "icloud" --> gasire iPhone. Foarte important, in noul iOS 8 avem optiunea de trimitere a ultimei localizari. Daca veti bifa aceatsa optiune, telefonul va trimite in cloud, cu ultima suflare, inainte sa se descarce complet, ultima sa localizare.

-► Favorite din doua clicuri. Daca apasati de 2 ori pe butonul "home", veti vedea ca in partea de sus apar persoanele cel mai des contactate.

-► Telefonul fara maini. Dupa ce ati activat-o pe Siri, va duceti in setari si activati optiunea de apelare a acestei functii fara sa atingeti telefonul. Optiunea este valabila doar cand telefonul se afla la incarcat. Este suficient sa spuneti "Hei, Siri" si puteti folosi cum doriti telefonul.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO