iLikeIT. O companie romaneasca a facut senzatie la IFA Berlin, cu castile audio din piele si metal. Cat costa "99 Classics"

Ultimul update: Joi 17 Septembrie 2015 03:23
Data publicarii: Luni 14 Septembrie 2015 09:37
Categorie: Smart things

Ne-am obisnuit sa vorbim in ultima vreme si despre companii romanesti de succes in tehnologie. Mircea Fânățan, invitatul lui George Buhnici, a adus in studioul iLikeIT unele dintre cele mai bune casti audio din lume.

Meze este o companie din Baia Mare, care a fost deja laudata la targurile de profil pentru calitatea castilor sale audio: Meze 99 Classics.

Sunt construite din lemn si o piele ecologica facuta in Coreea de Sud - piele din proteina, de inalta calitate, similara calitativ cu pielea naturala, spune Mircea.

Toate elementele sun asamblate prin insurubare, astfel incat componentele sa poata fi schimbate in caz de deteriorare. Inclusiv cablul se poate schimba, acesta fiind construit dintr-un material textil extras din kevlar, ca sa reziste mai mult dupa folosinta indelungata.

Romanii si-au facut curaj si s-au dus cu aceste casti la targul IFA Berlin, unde au avut surpriza sa constate ca oameni importanti din aceasta industrie sa le laude produsul.

De altfel, campania de crowdfunding derulata pe Indiegogo a reusit sa stranga mai mult decat suma propusa - de 20.000 de dolari - in doar 3 zile, fara niciun fel de publicitate.

Castile 99 Classics sunt acum la un pret promotional, de "doar" 199 de dolari. Nu sunt ieftine, dar sunt printre cele mai bune de pe piata, din punct de vedere al sunetului, sustin romanii.

iLikeIT. Doi tineri din Romania au creat aplicatia care te poate transforma in urmatorul Marius Moga
iLikeIT. Doi tineri din Romania au creat aplicatia care te poate transforma in urmatorul Marius Moga
Klaus Iohannis
Iohannis, la Innovation Labs: Digitalizarea scăzută a economiei şi a administraţiei este o realitate
Experți și antreprenori vor prezenta viziunea lor despre viitorul tehnologiei la iCEE.fest 2018
iLikeIT. Jocurile săptămânii
Ore de istorie, predate cu ajutorul unor jocuri: „Merg la sufletul copiilor”
Personalul hotelier, înlocuit în tot mai multe locații din lume de roboți
Momentul în care acumulatorul unui smartphone explodează
Icee fest
Netflix, Google și Facebook pe aceeasi scenă cu The New York Times, CNN, El Mundo, Social Chain și Discovery