iLikeIT. Noutatile aduse de HTC One M9. Ce are in plus fata de Samsung Galaxy S6 si la ce capitole e mai slab

Ultima actualizare: 09-04-2015 07:02

A fost lansat la Barcelona iar acum a ajuns si la Bucuresti. Ce aduce nou One M9, cel mai nou model de la HTC?

HTC One M9, lansat in urma cu o luna la Mobile World Congress, este disponibil acum si in Romania si vine la 3199 lei, semn ca batalia cu Samsung si Apple se ascute la varf. Merita sau nu banii... incercam sa aflam impreuna cu Radu Neagu, blogger de tehnologie.

HTC a adunat un numar mare de fani, mai ales pentru constructia metalica cu care a inceput la modelul One M7. Aceasta este pastrata si la M9, desi exista schimbari de aspect, insa mai ales cosmetice.

De pilda, butonul de power a fost mutat de sus pe partea dreapta, insa diferentele sunt mici. Marea schimbare e camera de pe spate – nu mai e de 4, ci de 20 de megapixeli. In schimb camera de pe spate a fost mutata pe fata. Iar spre deosebire de Samsung, camera nu iti face si un „make-up”

HTC One M9 are aproape cea mai noua tehnologie. „aproape”, fiindca ecranul nu e QHD, ci FullHD. Ceea ce inseamna ca are aceeasi diagonala, dar mai putini pixeli decat Galaxy S6. Are, in schimb, acelasi procesor. Si, in plus, spre deosebire de Samsung, pe HTC One M9 poti pune si un card microSD.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO