iLikeIT. Mobile World Congress 2018. Ce telefoane se vor lansa la Barcelona

Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Luni 26 Februarie 2018 09:38
Categorie: Smart things

În Barcelona începe luni cel mai mare târg dedicat telefoniei mobile. Deşi porţile expoziţiei se deschid în această dimineaţă, evenimentele de lansare i-au ţinut deja ocupaţi încă de duminică pe colegii noştri de la iLike IT.

În Barcelona începe Mobile World Congress 2018. Cea mai importantă și mai așteptată lansare de până acum este cea de la Samsung. Noile Samsung Galaxy S9 și S9 Plus tocmai au fost lansate. Marian Andrei şi George Buhnici au testat deja, în premieră, noile gadgeturi de la Samsung, Huawei, Zte și Nokia.

Samsung Galaxy S9 și S9 Plus sunt doar o evoluție față de telefoanele pe care le înlocuiesc. Ca aspect, diferențele sunt minore. Vine în plus cu culori noi și senzorul de amprente mutat acum sub cameră.

Noile Galaxy seamănă izbitor cu vechea generaţie. Au păstrat designul de succes dar au îmbunătăţit dramatic camerele, care de-acum sunt și stabilizate dar fac poze în lumină scăzută mai bine decât oricare alt telefon din piaţa, cel puţin asta susţin cei de la Samsung. Abia așteptăm să testăm și noile funcții DEX. De-acum S9 și S9 Plus vor putea fi folosite şi pe post de trackpad, adică în loc de mouse. Le legi la un monitor, mai adaugi o tastatură şi îţi transformi telefonul în calculator. Toată lumea vrea să ştie preţul… dar la evenimentul de lansare nici noi nu am căpătat informaţia asta. Tot ce ştim este că România este în primul val şi vom vedea device-ul în ţară din 16 martie.

Huawei a adus în Barcelona un laptop şi o tabletă. Huawei Matebook X Pro este cel mai avansat laptop ultra-subțire lansat până acum și vine cu Windows. Are un procesor performant, placa grafica dedicată dar și un preț pe măsură: pleacă de la 1500 de euro și poate ajunge până spre 2000 de euro, fără taxe.

"Și ce-ați văzut până acum este doar încălzirea. Mobile World Congress începe astăzi și tine toată săptămâna. Aşa că urmăreşte-ne la TV şi pe iLikeIT.tech ca să afli tot ce este nou în internet şi tehnologie. Numai bine!.

iLikeIT. Trei recomandări de telefoane bune, sub 2000 de lei
iLikeIT. Trei recomandări de telefoane bune, sub 2000 de lei
Klaus Iohannis
Iohannis, la Innovation Labs: Digitalizarea scăzută a economiei şi a administraţiei este o realitate
Experți și antreprenori vor prezenta viziunea lor despre viitorul tehnologiei la iCEE.fest 2018
iLikeIT. Jocurile săptămânii
Ore de istorie, predate cu ajutorul unor jocuri: „Merg la sufletul copiilor”
Personalul hotelier, înlocuit în tot mai multe locații din lume de roboți
Momentul în care acumulatorul unui smartphone explodează
Icee fest
Netflix, Google și Facebook pe aceeasi scenă cu The New York Times, CNN, El Mundo, Social Chain și Discovery