iLikeIT. Jocul care readuce comunismul in calculatoarele romanilor. Cum se joaca "Black the Fall"

Ultima actualizare: 27-06-2016 07:18

Comunismul nu a aratat niciodata atat de bine. Cel putin, daca ne luam dupa grafica dintr-un joc facut de programatorii romani.

BLACK THE FALL este un joc cu o atmosfera puternic distopica, inspirata din comunism. Avatarul pe care-l joci este Black, un muncitor din fabrica, supus, obisinuit sa isi faca norma zilnica de piese industriale. Intr-o zi insa, o usa se deschide si ti se ofera sansa sa evadezi din sistem fentand regulile prin inteligenta si manipulare. Dar ai grija la capcane, drumul spre libertate nu e nici scurt, nici usor. Ai curaj sa-ti incepi odiseea?

Black The Fall a ajuns la urechile publicului romanesc in 2014 in urma campaniei de Kickstarter finantata cu succes. De atunci dezvoltatorul Sand Sailor Studio si-a marit echipa si se apropie cu pasi repezi de lansarea jocului „comunist" in toamna acestui an, publicat de Square Enix .

Desji jocul nu mai are optiunea de Early Access, jucatorii au avut ocazia sa faca cunostiinta cu Black The Fall in cadrul catorva evenimente internationale ca Gamescom 2015 (Koln), GDC 2016 (San Francisco), EGX Rezzed 2016 (Londra), Eastern European Comic Con 2016 (Bucuresti), Unite Europe 2016 (Amsterdam) si E3 2016 (Los Angeles). Urmand sa participam anul acesta la alte catvea evenimente printre care si Gamescom 2016 (Koln) si PAX West 2016 (Seattle).

Descriere studio: Sand Sailor Studio este un dezvoltator de jocuri romanesc, independent, infiintat in 2014 in Bucuresti de catre Cristian Diaconescu, Nicoleta Iordanescu si Emil Nestor. Echipa actuala este formata din opt oameni, avand o experienta de lucru cu gigantii industriei cum ar fi Atari, Gameloft, Ubisoft sau Activision, iar proiectul la care lucreaza momentan este Black The Fall, un joc „anti-sistem".

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO