iLikeIT. Efectul Trump: site-ul de imigrari al Canadei a cazut dupa victoria candidatului republican

Ultima actualizare: 12-11-2016 00:22

 Alegerile din Statele Unite fac internetul sa bazaie nu doar cu stiri. Despre fata mai distractiva a alegerilor americane si ecoul lor pe retelele sociale ne spune George Buhnici.

Site-ul de imigrari al Canadei a cazut, dupa votul din SUA. Se pare ca exista multi oameni care vor sa afle cum poti imigra in Canada. Asadar, americanii se pregatesc pentru vremurile care urmeaza.

Pe giphy.com, cel mai mare site de GIF-uri, este o sectiune dedicata alegerilor, unde cei doi candidati sunt surprinsi in tot felul de ipostaze.

Echipa lui Casey Neistat, Beme, a facut ceva spectaculos. O aplicatie in care te filmezi spunand cu cine ai votat si de ce. E ca sondajul de opinie care ti se face la iesirea din urne, doar ca, in realitate, metoda cu aplicatia Exit Poll Live poate fi mult mai precisa. Videourile au fost puse intr-un colaj si transmis live pe Facebook.

Pagina de Facebook I Fucking Love Science a dat un live cu zeci de mii de pisici, pentru a distrage atentia oamenilor de la alegeri.

Pe siteul www.stereotypicaltrump.com puteti auzi cum Trump afirma o idee, intr-o boxa, si cum in cealalta boxa se contrazice.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO