iLikeIT. Cel mai performant smartphone din lume. Aplicatiile prin care iti poti personaliza ecranul telefonului mobil


Ultimul update: Sambata 18 Martie 2017 07:02
Data publicarii: Miercuri 15 Martie 2017 12:18
Categorie: Smart things

Cata telefoane... atatea obicie. Asa ar suna celebra zicala in 2017. George Buhnici ne arata cum sa ne personalizam si sa ne folosim mai bine telefonul cel de toate zilele.

Huawei Mate 9 este cel mai scump si mai performant telefon mobil testat vreodata la iLikeIT. Produs in China, costa aproape 1.400 de euro. Are doua camere pe spate, cu Leica, si lentile Summarit, plus senzor cu laser. Designul este semnat de Porsche.

Cei 6 GB de RAM si procesorul octacore il fac unul dintre cele mai performante telefoane din lume. In testele noastre a iesit peste orice. Sunt laptop-uri pe la 2.000 de lei care nu au aceste specificatii.

Pentru a-ti personaliza telefonul mobil poti folosi de la Google, pentru Android, Taste Test. Aici gasesti ca un test de personalitate pentru smartphone-ul tau. Dupa ce alegi mai multe optiuni (modern, vintage, culori calde sau reci, profunzime, etc, dar si ce tip de sandwich ai alege) aplicatia iti ofera mai multe imagini personalizate pentru ecranul principal si diferite widget-uri care sa iti faca viata mai usoara.

Alte aplicatii care fac acelasi lucru sunt Nova Launcher si Smart Launcher Pro 3.