Bobonete s-a teleportat la iLikeIT. Ce gadgeturi va lua cu el in Africa, pentru show-ul "Sunt celebru, scoate-ma de aici"

Autor: Stirileprotv.ro
Ultimul update: Luni 02 Februarie 2015 07:09
Data publicarii: Vineri 30 Ianuarie 2015 10:05
Categorie: Smart things

Tehnologia nu este mereu prietenoasa si eficienta, dar reuseste ocazional sa ne si binedispuna. Desigur, cu exceptia cazurilor cand o luam prea in serios.

Unul dintre oamenii care trateaza noutatea cu zambetul pe buze este George Buhnici. Impreuna cu invitatul sau Mihai Bobonete, ne-au pregatit o editie iLikeIT cu un robot buclucas. Este vorba despre robotul lui Bobonete, care a devenit deja celebru pe internet.

Insa, inainte de a-si prezenta "prietenul" la iLikeIT, Bobonete a primit de la George Buhnici cateva gadgeturi, care sa-l ajute in viitoarea calatorie in Africa de Sud.

"Sunt celebru, scoate-ma de aici!”, blockbuster-ul international care sparge recorduri de audienta ii va avea gazde pe Bobonete si Cabral, la PRO TV! Acest reality-show va fi in primul rand un test de supravietuire pentru 12 vedete care trebuie sa lase deoparte stilul de viata somptuos pentru o experienta extrema in unul dintre cele mai neprimitoare locuri – jungla.

Participantii trebuie sa doarma sub cerul liber, sa faca dus folosind cascada din apropiere, sa renunte la orice fel de contact cu lumea exterioara si la tabieturile care de obicei le fac viata atat de placuta. Ei vor fi nevoiti sa se adapteze conditiilor austere din jungla africana, indeplinind sarcini zilnice pentru a-si asigura supravietuirea atat a lor, cat si a celorlalti participanti.

Publicul este singurul care hotaraste, prin vot, cine pleaca si cine ramane in show, in functie de preferinte. De asemenea, in primele episoade, tot publicul este cel care voteaza concurentul care indeplineste sarcina zilnica. Pe masura ce show-ul avanseaza, concurentii incep sa fie eliminati, unul singur ramanand castigator si primind titlul de Rege sau Regina a junglei.

iLikeIT. George Buhnici prezinta cateva dintre cele mai interesante tehnologii care nu au ajuns in Romania
iLikeIT. George Buhnici prezinta cateva dintre cele mai interesante tehnologii care nu au ajuns in Romania
Klaus Iohannis
Iohannis, la Innovation Labs: Digitalizarea scăzută a economiei şi a administraţiei este o realitate
Experți și antreprenori vor prezenta viziunea lor despre viitorul tehnologiei la iCEE.fest 2018
iLikeIT. Jocurile săptămânii
Ore de istorie, predate cu ajutorul unor jocuri: „Merg la sufletul copiilor”
Personalul hotelier, înlocuit în tot mai multe locații din lume de roboți
Momentul în care acumulatorul unui smartphone explodează
Icee fest
Netflix, Google și Facebook pe aceeasi scenă cu The New York Times, CNN, El Mundo, Social Chain și Discovery