iLikeIT. Aplicatiile care te ajuta sa cumperi totul mai ieftin. Cat de mult poti economisi intr-un an daca le folosesti
Este sezonul cumparaturilor cand reducerile sunt mai greu de gasit decat in tot anul. Cum cum te asiguri ca ai gasitt cel mai bun pret?
Un recent studiu Eurostat arata ca romanii cumpara online in proportie foarte mica – doar 11%. Pana si bulgarii ne depasesc – 19% - in vreme ce in Marea Britanie, de pilda, 80% din populatie isi face shopping-ul pe Internet. Si totusi, cea mai buna idee raman cumparaturile online cu unelte destepte pentru verificarea preturilor.
George Buhnici vine cu sfaturi utile la iLikeIT, impreuna cu doi specialisti, Razvan Tarboaca si Cristi Manafu, care au creat o aplicatie de comparare a preturilor – mai precis, o extensie pentru Chrome numita Cofffre. Este vorba despre un asistent online de cumparaturi care functioneaza foarte simplu si iti poate crea chiar si liste de shopping. Cei care l-au realizat spun ca in medie, poti economisi cam 30% la cumparaturile dintr-un an folosindu-l.
Alegeri 2024
19:35
Cine ar putea deveni noul președinte al României. Aceeași persoană, două sondaje diferite
16:15
Lider PSD, răspuns pentrul Lasconi, în cazul George Simion și interdicția lui la Chișinău
20:15
Candidații la prezidențiale fac coadă la Nicușor Dan. După Kelemen Hunor, primarul se întâlnește și cu Marcel Ciolacu
20:57
Ioan Chirteş a explicat de ce liderul AUR, George Simion, are interzis în Ucraina şi Republica Moldova: "Sunt dovezi clare!"
Odata ce intram in pagina produsului il adaugam in lista, cu butonul Cofffre, si apoi primim alerte oricand pretul scade semnificativ. Aplicatia e complet gratuita si nu exista vreun comision atunci cand cumparati, creatorii Cofffre spunand ca momentan, scopul lor e sa adune cat mai multi utilizatori.
Exista si alte comparatoare de pret, cum ar fi price.ro sau compari.ro, unde sunt insa foarte multe magazine, nu toate foarte cunoscute. De asemenea, puteti vedea si cum a scazut pretul mediu de-a lungul timpului.
Si gigantul Amazon are un add-on, numit Amazon Wish List. Pe de alta parte, comparatorul ShopMania te anunta ca din browserul tau lipsesc add-on-uri importante iar daca dai click iti instaleaza extensia Shopper, prin care site-ul castiga din marketing afiliat. Nu este ceva gresit, dar ar fi mai corect sa fim avertizati ca acest add-on este un produs comercial.
Sursa: Pro TV
Etichete: ilikeit, preturi, magazin, aplicatii, internet, cumparaturi, shopping online,
Dată publicare:
15-12-2015 11:11