ICEEfest 2018: Giganți globali si experți în internet din toată lumea revin în România

Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Miercuri 11 Aprilie 2018 11:00
Categorie: Smart things
ICEEfest

Giganți globali si experți în Internet si tehnologie din toată lumea revin în România pentru cel mai amplu festival dedicat profesionistilor din regiune.

-► Facebook, Google, YouTube, LinkedIn, CNN, Netflix, Financial Times și mulți alții, vor fi prezenți pe scena iCEE.fest 2018

-► Organizatorii anunță și o surpriză: sute de prezentări din edițiile precendente ale « Interactive Central and Eastern Europe Festival » sunt disponibile gratuit, începând de azi, pe site-ul iCEE.academy

Organizatorii iCEE.fest au anunțat primii speakeri pentru ediția 2018 si teme noi, abordate în premieră pe cele 6 scene ale festivalului. Peste 130 de companii majore din digital & tech vor trimite la Bucuresti experți de top care vor susține prezentări si workshopuri.

Lista companiilor care au confirmat deja conține nume importante precum Facebook, Google, YouTube, LinkedIn, CNN, Netflix, Financial Times, Kiip, Techstars, Holition, Meta AR, Ryan Air, Global Data, Social Chain, Fortune 500, The Digital Insurer, Rethink IoT, Trend Watching, BBH London, Unruly si mulți alții.

· Bilete și detalii sunt disponibile pe site-ul oficial.

Profesioniști si jucători consacrați sau nou veniți, startup-uri care generează schimbări ale modelelor tradiționale de business, dar și experți care facilitează înțelegerea noilor transformări vor fi, din nou, la Bucuresti, în 14 si 15 iunie.

Ca de obicei, iCEE.fest va conține categorii diverse de conținut, sub umbrela conceptului « UPGRADE to your best version » - lansat anul trecut ca o metaforă a nevoii specialistilor din digital si a liderilor din business de a fi la curent cu toate transformările generate de tehnologie.

Pe lângă zonele de conținut cunoscute (de la creativitate / campanii virale, până la tehnologii de marketing si conținut, e-commerce, e-health, realitate virtuală si augumentată, până la antreprenoriat, startups si investments), evenimentul-satelit dedicat fintech, lansat anul trecut, își extinde anul acesta sfera de acoperire, abordând subiecte importante, precum blockchain si cryptomonedele.

De asemenea, va fi tratat în premieră subiectul agritech (care studiază impactul tehnologiei în agricultură), iar proiectul de succes iCEE.health (care analizează modul cum tehnologia schimbă medicina) va continua cu o mai mare amploare.

În această perioadă este valabilă oferta promoțională de achiziție a cel puțin două bilete la prețul de numai 150 de euro/bucata, ofertă disponibilă până la data de 25 aprilie.

Începutul comunicării noii ediții a iCEE.fest marchează încă un moment important pentru cei care nu au mai participat la festival până acum: toate prezentările publicate în platforma iCEE.academy sunt disponibile gratuit, accesul la toată arhiva festivalului nemaifiind condiționată, până la începutul lunii iunie, de achiziția unui bilet.

ICEEfest va avea loc în perioada 14-15 iunie la Grand Cinema & More din Bucuresti și este organizat de ThinkDigital România, în parteneriat cu Orange si cu suportul internațional al IAB Europe.

ICEEfest Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer

Sursa: Pro TV

iCEE.fest, cel mai amplu eveniment dedicat tehnologiei digitale si Internetului din regiune, a anunțat cifrele editiei 2017
iCEE.fest, cel mai amplu eveniment dedicat tehnologiei digitale si Internetului din regiune, a anunțat cifrele editiei 2017
ICEE.fest 2017. Cum arata hainele viitorului, care ne vor monitoriza ritmul cardiac si vor putea detecta probleme de sanatate
ICEE.fest 2017. Cum arata hainele viitorului, care ne vor monitoriza ritmul cardiac si vor putea detecta probleme de sanatate
Realitatea Virtuala, la ICEE.fest. Persoanele au putut experimenta saltul in gol cu parasuta
Realitatea Virtuala, la ICEE.fest. Persoanele au putut experimenta saltul in gol cu parasuta
Ocazie rara: gigantii Internetului, Google si Facebook, vor fi la Bucuresti saptamana viitoare pentru prezentari
Ocazie rara: gigantii Internetului, Google si Facebook, vor fi la Bucuresti saptamana viitoare pentru prezentari
Klaus Iohannis
Iohannis, la Innovation Labs: Digitalizarea scăzută a economiei şi a administraţiei este o realitate
Experți și antreprenori vor prezenta viziunea lor despre viitorul tehnologiei la iCEE.fest 2018
iLikeIT. Jocurile săptămânii
Ore de istorie, predate cu ajutorul unor jocuri: „Merg la sufletul copiilor”
Personalul hotelier, înlocuit în tot mai multe locații din lume de roboți
Momentul în care acumulatorul unui smartphone explodează
Icee fest
Netflix, Google și Facebook pe aceeasi scenă cu The New York Times, CNN, El Mundo, Social Chain și Discovery