iCEE.fest, cel mai amplu eveniment dedicat tehnologiei digitale si Internetului din regiune, a anunțat cifrele editiei 2017

iCEE.fest 2017

Interactive Central and Eastern Europe Festival – pe scurt, iCEE.fest – a centralizat si anuntat cifrele editiei de anul acesta.

Organizatorii au lansat un numar limitat de bilete la un pret redus cu 75% pentru cei care doresc sa isi asigure un loc pentru editia 2018, care va avea loc in 14 si 15 iunie 2018.

Noile bilete se pot comanda aici.

Editia de anul acesta a adunat aproape 3.400 de persoane in cele doua zile de festival.

“Evenimentele dornice sa raporteze cifre impresionante pentru sponsori comunica numarul de “intrari”. Adica, daca ar fi sa translatam un indicator din domeniul digital, se raporteaza vizitatorii unici, nu absolut unici. Sponsorii sunt importanti si pentru noi, dar sursa noastra principala de venit raman biletele, asa ca nu e cazul sa cosmetizam cifrele, ele arata foarte bine si asa cum sunt: numarul exact si corect de participanti este 3.397, la peste 4.100 de bilete vandute – diferenta e constituita de cei care, desi aveau bilet, probabil cumparat de companii, nu au venit si nici n-au facut biletul cadou altcuiva”, explica Dragos Stanca, organizator al festivalului.

Iata mai jos cifrele exacte ale editiei 2017:

4.147 bilete vandute
 3.397 bilete validate la intrare
 2.200 aplicatii iCEE.fest downloadate
 178 speakeri si invitati au urcat pe cele 6 scene
 +100 de ore de continut au fost livrate
 +50 expozanti si parteneri
 16 startupuri au urcat pe scena, din 216 care au aplicat
 800+ companii au fost reprezenate
(ca participanti corporate, sponsori, parteneri)
Participanti (minim unul) din 18 tari, din care 65% Romania

Si cateva informatii mai serioase:

3,720 beri (Ciuc, Silva and Strongbow) adica 1,227 litri s-au consumat in The Summer Playground
2,400 sticle de Pepsi
4,150 sticle de Aqua Carpatica, adica 2.175 litrii
 + nu mai putin de 13.500 de doze de cafea Beanz

Referindu-se la acest aspect, organizatorii apreciaza ca raportul cafea/alcool a fost unul corect, respectandu-se in acest sens spiritul festivalului.

Prezentarile de la iCEE.fest 2017 vor fi disponibile in curand, via iCEE.academy si in aplicatia festivalului, doar pentru participantii care detin un cod de bilet valid.

iCEE.fest este posibil, in primul rand, datorita celor care au cumparat bilete, fie ca vorbim despre companii sau persoane fizice.

In al doilea rand, datorita sponsorilor: Orange, alaturi de festival inca de la prima editie, BCR, Volkswagen, Carrefour, Xaxis, EY Romania si NN Romania.

Parteneri au mai fost: KLM, Uber, Beanz Cafe, Smart Ad Server, iFuse, TP Link, Pepsi, Syscom Digital, Ciuc, Aqua Carpatica, Logitech, Gateway, Zelist, Ubikubi, The Home, Zest Collective, Boiron.

Citește și...
Tehnologia si Internetul revolutioneaza sistemul bancar si finantele personale. Chris
Tehnologia si Internetul revolutioneaza sistemul bancar si finantele personale. Chris "Mr. Fintech" vine la iCEE.fest 2017

Cel mai important festival de digital, tech si Internet din regiune, iCEE.fest 2017 lanseaza anul acesta un o noua linie de continut.

Recomandări
Povestea medicului Radu Lupescu, eroul bolnavilor din Franța. Munca lui a fost recunoscută de președintele Emmanuel Macron
Povestea medicului Radu Lupescu, eroul bolnavilor din Franța. Munca lui a fost recunoscută de președintele Emmanuel Macron

Alungat de mineri, când a înțeles că n-are timp de pierdut într-o Românie aflată în degringoladă după Revoluție, un medic român și-a clădit o carieră impresionantă în Franța.

Povestea lui Alexandru Tomescu, violonistul român care aduce muzica marilor clasici în munții Bucegi
Povestea lui Alexandru Tomescu, violonistul român care aduce muzica marilor clasici în munții Bucegi

Artistul trebuie să facă legătură între cer şi pământ. Acesta e crezul violonistului Alexandru Tomescu, iar pentru a-l duce la îndeplinire şi-a făcut o adevărată misiune din a-i apropia pe români de artă, cultură, de frumos.

Trăim în cea mai bună Românie de până acum
Trăim în cea mai bună Românie de până acum

Trăim în cea mai bună Românie de până acum