HTC a lansat un nou smartphone. One A9s are carcasa de metal, ecran de 5 inch, RAM de 2 sau 3 GB si camera foto de 13 mp


Ultimul update: Duminica 04 Septembrie 2016 07:10
Data publicarii: Joi 01 Septembrie 2016 12:45
Categorie: Smart things
HTC One A9s

GALERIE FOTO. HTC si-a lansat noul sau varf de gama in materie de smartphone, One A9s.

Noul HTC One A9s are o carcasa metalica, un ecran de 5 inch, iar un senzor ultra-rapid pentru amprente este pozitionat imediat sub ecranul HD.

Amprenta poate fi utilizata si pentru deblocarea rapida a aplicatiilor protejate, blocate cu ajutorul HTC Boost+, o suita de instrumente puternice pentru maximizarea securitatii, confidentialitatii si performantei smartphone-ului.

HTC Boost+ fluidizeaza trecerea de la o aplicatie la alta si reduce in acelasi timp consumul inutil de energie al aplicatiilor din background. Boost+ face curatenie in telefon si elimina fisierele temporare.

HTC Freestyle Layout elimina afisarea tip grila de pe ecran si te lasa sa tragi iconitele, etichetele si widget-urile oriunde. Utilizatorul le poate stratifica, suprapune, grupa si aseza in multe alte feluri. El poate chiar asocia etichetele cu aplicatii si poate elimina complet iconitele de pe ecran.

HTC One A9s vine cu o camera foto principala de 13 MP, cu autofocus, pentru fotografii clare. utilizatorii pot folosi si formatul RAW in modul Pro. Cu camera foto frontala are 5 MP, iar selfie-urile se pot face fara maini cu Voice Selfie sau cu Auto Selfie, care declanseaza fotografia doar cu un zambet. Iar cu Live Makeup, iti poti chiar infrumuseta tenul si aspectul inainte de a face fotografia.

Noul HTC One A9s va fi disponibil in a doua jumatate a trimestrului IV.

Sursa: Pro TV