Facebook vrea sa puna realitatea virtuala in telefonul tau! Ce se pregateste sa lanseze

Ultima actualizare: 17-09-2015 03:23
Facebook

Facebook face un nou pas dupa ce a cumparat in 2014 Oculus Rift pentru 2 miliarde de dolari. O noua aplicatie aflata in faza de inceput a dezvoltarii este pregatita.

Cei de la Fortune scriu ca Facebook lucreaza la o aplicatie stand-alone care ar avea suport pentru clipuri la 360 de grade, permitand utilizatorilor sa isi schimbe perspectiva printr-o simpla miscare a telefonului.

Asta NU au spus cei de la Apple! Ce se afla in interiorul noului iPhone

Aplicatia ar urma sa fie disponibila atat pentru iOS, cat si pentru Android, conform celor de la Wall Street Journal. Aceasta aplicatie este inceputul aducerii realitatii virtuale pe telefon, fara a fi nevoie de o casca pentru VR. Avand in vedere ca Facebook a cumparat anul trecut Oculus VR pentru 2 miliarde de dolari, nu este vreo surpriza acest plan al Facebook-ului.

Oculus va lansa prima versiune pentru consumatori a cascai Oculus Rift la inceputul anului viitor, precomenzile incepand din acest an. CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg, a declarat ca realitatea virtuala va fi urmatoarea platforma de comunicare omniprezenta.

A intrat pe contul de Facebook al fiicei lui si s-a ingrozit! Ce a descoperit tatal

"Intr-o zi credem ca realitatea augmentata va fi parte din viata zilnica a milioane de oameni" a spus Zuckerberg dupa ce Facebook a cumparat Oculus. In martie anul acesta, Zuckerberg a anuntat ca News Feed-ul va avea suport nativ pentru clipurile de 360 de grade.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO