Dupa Black Friday romanesc urmeaza cel international. Magazinele straine online care au reduceri URIASE si livreaza la noi

25-11-2014 11:30


comenzi Amazon

Black Friday a facut deja record in Romania insa ziua reducerilor abia urmeaza dupa calendarul international. Care sunt site-urile de urmarit daca vreti sa puneti mana pe cadouri mai devreme de Craciun?

Anul acesta Black Friday a fost un record absolut in Romania, cu vanzari de 3-400 de milioane de euro. Insa, daca la noi ziua reducerilor pe 21 noiembrie, peste hotare ea este asteptata pe 28.

Chiar daca mai e un pic pana atunci, primele semne de reduceri se vad deja pe site-urile de afara iar multe fac livrari si in Romania. Daca sunteti pasionati de fotografie si de video, Adorama si BHphotovideo au toate produsele posibile si le aduc si in tara noastra. Ambele au deja preturi spectaculoase : de pilda, un hard de 3TB este redus la doar 90 de dolari.

Vezi aici toate reducerile de Black Friday din Romania de anul acesta

Si Amazon are deja o selectie de produse disponibile pentru Black Friday, dovada ca si peste hotare se fura startul la reduceri. Daca vreti sa nu aveti probleme cu livrarea, comandati pe Amazon.co.uk, unde gasiti mini-drone, pandantive, periute de dinti sau lenjerie intima la preturi extrem de mici – iar in plus aflati si reducerile care urmeaza.

Pe Amazon.de sau Amazon.at, variantele pentru Germania si Austria ale celebrului site, livrarile catre Romania sunt si mai bune. De asemenea, exista si ebay.de si ebay.at. Iar idealo.at va ofera un comparator foarte bun de preturi pentru Austria.

Citeste si: Povestea din spatele numelui Black Friday - Vinerea Neagra a reducerilor

Daca aveti rabdare sau comandati de acum pentru Craciun, Aliexpress.com nu a facut inca Cyber Monday sau Black Friday, deci urmeaza si aici reduceri. Daca vreti sa comparati preturile din diferite tari, pentru Marea Britanie exista argo.co.uk, pentru Italia, eprice.it iar la noi, price.ro.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO